Haberler

Gördükleri Manzara Karşısında Şoka Uğradılar

Konya'da besihanede bulunan 3'ü hamile 19 büyükbaş hayvan, yemleme yapmak için gelen sahipleri tarafından telef olmuş halde bulundu.

Konya'da besihanede bulunan 3'ü hamile 19 büyükbaş hayvan, yemleme yapmak için gelen sahipleri tarafından telef olmuş halde bulundu. Olay, 08.00 sıralarında Merkez Meram ilçesi Yaylapınar Uhut Mahallesi Erdemsu Sokak üzerinde bulunan bir besihanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil Uğur akşam saatlerinde besihanede bulunan 19 büyükbaş hayvanına biçilmiş yonca balyasını yem karışımı döktü. İşlerini bitirdikten sonra evine giden Halil Uğur, sabah tekrar hayvanlarını yemlemek için geldiğinde 3'ü hamile 19 büyükbaş hayvanın yerde şiş halde yattığını gördü. Hayvanlarının telef olduğunu gören Halil Uğur, üzerindeki şoku atlattıktan sonra komşularından yardım istedi. Bunun üzerine İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve polis ekiplerine konu hakkında bilgi verildi. Olay yerine gelen İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve polis ekipleri de besihanede incelemeler yaptı. Ekipler, telef olan hayvanların ölüm sebeplerini tespit edebilmek için hayvanlardan parça aldı. İncelemelerin ardından telef olan büyükbaş hayvanlar imha edilmek üzere besihaneden kaldırıldı. Besihane sahibi Halil Uğur, "Saat 06.30 sıralarında hayvanları yemlemek için geldim. Kapıyı açınca hepsinin telef olduğunu görünce şaşırdım. Daha sonra yakınlarıma haber verdim. Her zaman ki gibi bakımını yaptığım gibi baktım ama verdiğimiz şu yonca otundan şüpheleniyorum. Besihanede telef olan hayvanların zararı 180 ile 200 bin lira arasında" dedi.

(İbrahim Yetkin / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halil Uğur Meram Konya Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title