Haberler

Gördes'in Turşusu Destek Aldı

Manisa’nın Gördes ilçesinde Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından hazırlanarak İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı’dan destek almaya hak kazanan ’En İyi Turşuyu Anneler Kurar, Sonra Biz‘ projesi tanıtım toplantısı düzenlendi.

Manisa'nın Gördes ilçesinde Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından hazırlanarak İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'dan destek almaya hak kazanan 'En İyi Turşuyu Anneler Kurar, Sonra Biz' projesi tanıtım toplantısı düzenlendi.

Manisa'nın Gördes ilçesinde Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından hazırlanan 'En İyi Turşuyu Anneler Kurar, Sonra Biz' projesi İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığından destek almaya hak kazandı. Desteklenen projenin tanıtım toplantısı Gördes Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Projenin sunumunu yapan Gördes Belediye Başkanı ve Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Muhammet Akyol, "Derneğimiz İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'dan destek almaya hak kazanan 'En İyi Turşuyu Anneler Kurar, Sonra Biz' projesiyle merkez dışındaki ilçelere örnek teşkil ederek, ülkemizdeki diğer yerel eylem grubu dernekleri arasında projesi desteklenen tek ilçe olmuştur. Bu başarı bütün dernek üyelerimizin. Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. 'En İyi Turşuyu Anneler Kurar, Sonra Biz' projesiyle kadınlarımızın yörede yetiştirilen salatalığın nasıl yetiştirilmesi gerektiğinden, turşu yapılacağına ve turşunun nasıl pazarlanacağı konularında eğitim almaları planlanıyor. Sonrasında girişimcilik eğitimi alarak bunları yaşamlarına entegre etmeleri dahilinde aldıkları eğitimlerle hibe projelerden destek almaya hak kazanarak Gördes'in sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan gelişimine katkı sağlayacaklardır. Projemizin eğitim faaliyetleri ilerleyen günlerde başlayacak. Allah'ın izniyle Güneşli bölgemiz turşu ile anılan bir bölge olacak ve Gördes kendi turşu markasını oluşturacaktır. Proje ofisimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Gördesimize hayırlı olsun" dedi.

Toplantıya Gördes Belediye Başkanı ve Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Muhammet Akyol, Selendi Yerel Eylem Grubu Derneği üyeleri, proje bölgesi mahalle muhtarları, dernek üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Muhammet Akyol Gördes Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title