Haberler

'Gönülden Nağmeler' Konseri Hataylılarla Buluştu

Güncelleme:

Hatay Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlmittin Boz, HATSU Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Şahsuvar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 18 Haziran Pazar günü 'Ramazan Programları' dolayısıyla TRT sanatçıları tarafından seslendirilen 'Gönülden Nağmeler' adlı konseri Hataylılarla buluşturdu.

9 KİŞİLİK EKİP İZLEYENLER TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLANDI

Derya Kaya'nın sunumu ile Hataylılarla buluşan konserde, 9 kişilik ekip katılımcılara muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. TRT solistlerinden Nazlı Kanaat ve Alper Diler büyülü sesleriyle dinleyicilerin adeta kulaklarının pasını sildi. Konserde Hatay Musiki Derneği Tasavvuf Topluluğu Koro Şefi, Hatay Barosu Kültür Sanat Korosu Şefi, Hatay Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Topluluğu Şefi Antakyalı Mahmut Bulgurcu seslendirdiği 'Yıldızlı Semalardaki Haşmet Ne Güzel Şey' adlı eserle izleyenlerden tam not aldı.

Yaklaşık 1 saat süren konserde ilahiden Türk Sanat Müziğine kadar çeşitli müzik dallarından ezgileri Hatay halkıyla buluşturan koro konserin sonunda ayakta alkışlandı.

BOZ: SİZLERİ HATAY'DA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

TRT sanatçılarını Hatay'da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Boz, Burada tarih boyunca değişik inançlara sahip insanlar iç içe yaşamış. Bu bütünlüğü bozmak için uğraştılar ama başaramadılar. Sizler de geldiniz gördünüz bizler barış içerisinde kardeşçe yaşayan hoşgörü sahibi insanlarız. Sizleri Hatay'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz ve bundan sonra da sizin gibi değerli sanatçıları Hatay'da görmek istiyoruz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasında bulundu.
Konserin sonunda Başkan Vekili İlmittin Boz ve HATSU Yönetim Kurulu üyesi Muhittin Şahsuvar TRT solistleri Nazlı Kanaat ve Alper Diler'e çiçek takdim etti. Günün anısına çektirilen toplu hatıra fotoğrafının ardından gece son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Derya Kaya Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor?
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title