Haberler

Gönülden Gönüle Derneğinden Şehit Ailelerine Kurbanlık Bağışı

Manisa Gönülden Gönüle Derneği, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerin ailelerine kurbanlık koyun bağışladı.

Manisa Gönülden Gönüle Derneği, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerin ailelerine kurbanlık koyun bağışladı.

Manisa'da faaliyet gösteren Gönülden Gönüle Derneği, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit düşen polis memuru Mehmet Uyar, Jandarma Astsubay İsmail Yavuz, Uzman Çavuş Haşim Dirik, Uzman Onbaşı Ögür Yatakdere ve Komando Uzman Çavuş Tolga Artuğ'un ailelerine kurbanlık koyun bağışında bulundu. Derneğin kurucu üyelerinden Mehmet Turan tarafından finanse edilerek alınan kurbanlık koyunlar şehit aileleriyle irtibat kurulmasının ardından ailelere teslim edildi. Ayrıca teslim edilen kurbanlıklar kurban bayramının birinci günü şehitler adına kesilecek. Yapılan bağışla ilgili açıklamalarda bulunan Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu, "Kurucu üyelerimizden Mehmet Turan bey bir teklifle geldi. Ramazan bayramından bu yana verdiğimiz şehitler adına kendisinin finanse edeceği bu kurbanlıklar ailelere gönderilecek. Onların adına kurban kesilecek. Biz de Manisalılar olarak şehitlerimizi unutmadığımızı, onları gönlümüzde daima yaşattığımızı ve yaşatacağımızı göstermek adına bu kurbanlıkları göndererek gönüllerini almak istiyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Turan İsmail Yavuz Mehmet Uyar Politika Güncel Haberler

title