Haberler

Gizem'in Katilinin Annesi: 8 Oğlum Vardı, 7 Tane Kaldı

Güncelleme:

6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldüren katil zanlısının anesi "Böyle bir canavarlığı yapan benim oğlum olamaz. 8 oğlum vardı, şimdi 7 tane kaldı" dedi.

Adana'da kaybolduktan sonra öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldüren katil zanlısının anesi Ayşe Akdeniz, "Böyle bir canavarlığı yapan benim oğlum olamaz. 8 oğlum vardı, şimdi 7 tane kaldı. Artık o benim için öldü" dedi.

TÜRKİYE'Yİ SARSAN CİNAYET

Kaybolduktan 2 gün sonra babasının amcasının oğlu S.A. tarafından öldürülen Gizem Akdeniz'in (6) acısı tüm Türkiye'yi ağlatmaya devam ediyor. Gizem'i öldüren kişinin hem akrabası olması hem de küçük kızın evinin hemen karşı tarafında oturuyor olması olayı daha da drama çevirmişti.

MAHALLEYİ TERK ETTİLER

Katil S.A.'nın ailesi, olayı öğrenir öğrenmez büyüklerin isteğiyle herhangi bir tatsız olayın yaşanmaması için evden hiçbir eşyalarını almadan mahalleyi terk etmişti. Aile önce Adana'da bulunan bir akrabalarının yanına gitti ancak oradan da iki gün kaldıktan sonra ayrılmak zorunda kalarak il dışına gitti. Aile, S.A.'nın vahşice işlediği cinayetten dolayı yatalak olan babası Osman Akdeniz ile birlikte 20 çocuk olmak üzere 30 kişi göç etmek zorunda kaldı.

"O ARTIK BENİM İÇİN ÖLMÜŞTÜR"

Yaşanan olaylara dayanamayan S.A.'nın annesi Ayşe Akdeniz de hastaneye kaldırıldı. Anne Akdeniz, böyle bir canavarlığı yapanın kendi oğlu olamayacağını belirterek, "Benim 8 oğlum vardı ama artık 7 oğlum var. Artık o benim için ölmüştür. Böyle vahşi bir cinayeti kimse görmezden gelemez. Hatice'nin, Mustafa'nın acısı bizim acımızdır. Gizem bizim en çok sevdiğimiz kızımızdı. Yüreğimiz yanıyor" dedi.

Bu arada S.A.'nın ağabeyi Cemal Akdeniz taziyede bulunmak için Mustafa Akdeniz'in yanına gelmek istedi ancak güvenlik gerekçesiyle ailenin büyükleri izin vermedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akdeniz Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

ORHANorhanozturk023@hotmail.com:

BERKİN ELVAN DİYEREK SOKAKLARA DÖKÜLENLER SON BİR AYDA KAÇ MASUM ÇOCUK HUNHARCA KATLEDİLDİ. DUYUYORMUSUNUZ NERDESİNİZZZZZZZZZZZ. ALLAH TÜM DÜNYADA KANI AKAN MASUM YAVRULARA BUNLARI YAPANLARI KAHRETSİN. LANETLESİN.

33
2
yanıtYanıtla
ipekipekdemirci@hotmail.com.tr:

Berkinin katili bulunmadı Gizeminki bulundu ve yürüyüş yapıldı her çocuk ölümüne karşıyız işi hemen siyasete bağlayıp insanların arasına nifak sokma olurmu.

yanıt0
yanıt0
Şafakberat.turkmen@hotmail.com:

8. çocuk mu? 2 yıldan 16 yıl süt vermiş bu kadın vücudunda kalsiyum falan hiç bir şey kalmamıştır...mübarekler yuva kurmak için değil seri üretim için evleniyorlar nerdeyse. iki üç tane olsun adam gibi olsun.

22
9
yanıtYanıtla
Ozduranozduran001@gmail.com:

Evlat hayirsiz ise Aile ne yapsin.... Allah Rahmet eglesin Gizem...Melek Abim

25
3
yanıtYanıtla
hüseyin2h-5851@hotmail.com:

sen oğluna analık yapmazsan o da öyle yapar çocuk yapıp sokağa bırakmayacaksın sahip çıkacaksın kabahat sizde

7
17
yanıtYanıtla
enessefkanbaran@hotmail.com:

8 çocuk yapmak kolay önemli olan onları ahlaklı onurlu allahtan korkusu olan biri olarak yetiştirmek siz oa aile eğitimini düzgün verebildinizmi onun kadar anne ve babasıda suçlu bence

17
5
yanıtYanıtla
amasyalımanav_ariff@hotmail.com:

sekiz evlat yerine sahip çıkacak bir evladınız olsaydı daha iyi olurdu be ablam

17
5
yanıtYanıtla
cenkcenk0065@hotmail.com:

işte bir pisliğin yüzünden aileninde başıı yandı allah herkesee hayırlı evlat nasip eylesin böyle şerefsiz evlatlarında allahım bin türlü belasını versin

19
0
yanıtYanıtla
KURUCABELgumus70_49@hotmail.com:

Keşke 4 oğlun olsaydı da dini eğitimini tam verebilseydin teyze

14
5
yanıtYanıtla
serkanserkanbasol@hotmail.com:

Allahım ne verirse hayırlısını versin bu cani adamın yüzünden iki aile birbirine düşman oldu her kesi yaktı böyle

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title