Haberler

Gizem'in Babası Kızını Görünce Yıkıldı

Güncelleme:

Adana'da öldürülmüş halde bulunan Gizem Akdeniz'in babası, Adli Tıp Kurumu morgunda kızının cesedini teşhis etti.

Adana'da pazar günü kaybolduktan sonra öldürülmüş halde bulunan Gizem Akdeniz'in babası, Adli Tıp Kurumu morgunda kızını gördükten sonra yıkıldı.

KIZININ CESEDİNİ TEŞHİS ETTİ

6 yaşındaki Gizem Akdeniz geçtiğimiz pazar günü kaybolmuş, gece bıçakla öldürüldükten sonra yakılmış halde merkez Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi Rüzgar Tepe mevkiinde bulunmuştu. Bu haberi alan baba Mustafa Akdeniz kızın otopsi için kaldırıldığı Adana Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Baba, bulunan kişinin kızı olmadığını düşünüyordu ve teşhis için morga girdi ancak cesedin kızına ait olduğunu görünce yıkıldı.

KATİL AKRABA ÇIKTI

Adli Tıp'tan çıkan baba Akdeniz'i akrabaları güçlükle sakinleştirdi. Baba Akdeniz akrabalarının yardımıyla ayakta durabildi. Bu arada cinayeti ise Akdeniz'in amcasının oğlu S.A.'nın, Akdeniz'in hemşirelikte okuyan kızı Gamze Akdeniz ile evlenmek istediği ancak baba Akdeniz'in vermediği için işlediği öğrenildi. Gamze Akdeniz de Adli Tıp Kurumu'na gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Minik Gizem'in cenazesi otopsinin ardından evlerine götürüldü. Cenazenin, Kabasakal Mezarlığı'na götürülerek toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Mustafa Akdeniz Çukurova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

SEZOSEZO@HOTMAIL.COM:

MERAK ETMEYİN HAPİSHANEDEKİLERİN EN HASSAS OLDUKLARI KONUDUR İÇERİDE MUHAKKAK İNFAZ EDERLER İNŞALLAH

51
2
yanıtYanıtla
ALI VELIALI@HOTMAIL.COM:

BU YORUMA OLUMSUZ VEREN HAYVANIN TEKİ OLMALI AMA BU HAYVANLARA DA HAKARET OLUR

yanıt0
yanıt0
Şerifemik_sef@hotmail.com:

Allah belasını versin cani idam edilsin ne istedin küçüçük çoçuktan

45
0
yanıtYanıtla
neziye çolakncolak1@muhasebat.gov.tr:

idam bizim içimizi soğutmaz.her gün işkence edip edip bırakmalı.gebermek için yalvarmalı. bu caniler insan olanların da psikolojisini bozup kendileri gibi düşünmemize neden oluyor. bunun nedeni de yetersiz yasalarımız.ömür boyu içeri tıksalar ne olacak.bu yeter mi ? yavrularımızı kendimizden bile sakınırken böyle cani yaratıklar onları elimizden alıyorlar.bu hkkı nereden buluyorlar . idam yetmez idam kurtuluş onlar için. onlar hergün bir kere daha ölmeli. onların cezasını o çocukların aileleri verebilmeli.

35
1
yanıtYanıtla
neziye çolakncolak1@muhasebat.gov.tr:

ey güzel ülkemin polisi o caninin kollarına girmiş uçan kuştan bile koruyorsun.ne olur bir kuşun uçmasına izin versen .sende istersin içinden biliyorum ama görevin onu korumak. peki ya o canileri uçan kuştan bile korursan , masum yavruları kimler koruyacak. biz yavrularımızı bunlardan nasıl koruyacağız. aslında sözüm sana değil , senin görevin adalete teslim etmek. ama bu şekilde korunaak götürülmesi onu mağdur, insan olanları da cani konumuna düşürüyor. kimi kimden koruyorsunuz. suçlu olan o masumun ailesi mi ?

27
0
yanıtYanıtla
volkanahsensizlik@windowslive.com:

çok buyuk bir acı yarabbim

24
0
yanıtYanıtla
aynuraynuraltur@hotmail.com:

tüm tecavüzcülerin allah belasını versin hadım etsinler böylelerini

22
0
yanıtYanıtla
UGUR BOLATugur__bolat@hotmail.com:

İDAM ÇIKACAK KARDEŞİM ARTIK YETER TECAVÜZ ET ÖLDÜR İŞKENCE ET ONDAN SONRADA 1.2 YIL SONRA ÇIK BU NE İŞ TC.NİN YASALARI ARTIK ACI ÇEKENLERİN İÇİNİ BİR NEBZEDE OLSADA RAHATLATMASI GEREK.

21
1
yanıtYanıtla
mehmetm.ali_yavas@hotmail.com:

Allah sabır versin diyecek birşey bulamıyorum idam yasasını bina önce getirmeleri lazım.

20
1
yanıtYanıtla
Allah sabır versinmerve@hotmail.com:

keşke bakmasaydın be babam nasıl gözunun onunden gıtcek :( Allah rahmet eylesın çokk sabır versın Allah bızım yuregımız yandı burda Allah sabır versınn :((

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title