Haberler

Köyde Yaşamak İstemeyen Genç Kızlar Evden Kaçtı

Güncelleme:

Giresun'da köyde yaşamak istemedikleri öğrenilen Gamze Özdemir ve arkadaşı Yeşim Çelik evlerini terk ederek ortadan kayboldu. Genç kızlar her yerde aranıyor.

Giresun merkeze bağlı Çandır köyünde oturan iki kız arkadaş köylerindeki evlerini terk ederek ortadan kayboldular.

KÖYDE YAŞAMAK İSTEMEDİLER

Çandır köyünden kaçan Gamze Özdemir (17) ve arkadaşı Yeşim Çelik (18) isimli iki genç kızın ailesinin Giresun polisine başvurarak yaptıkları şikayet gereği genç kızlar şimdi Türkiye'nin her tarafında aranmaya başladılar. Köylerinden kaçan kızların köyde yaşamayı istemedikleri ve şehir hayatını tercih ettikleri için kaçtıkları ileri sürüldü.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI DONDURDU

Polisin yaptığı araştırmalara göre genç kızların evlerinden kaçtıkları aynı günü akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havaalanı'na indikleri tespit edildi. Burada nereye gittikleri tespit edilemeyen kaçak kızlar aynı saatlerde sosyal medya hesaplarını dondurarak, telefonlarını da kapatarak hiçbir yetkili, anne-baba ve akrabaları tarafından kendilerine ulaşılamamasını sağladılar.

AİLELERİ ZOR DURUMDA

Genç kızların ailesi ve yakınları tarafından yapılan açıklamalarında, ailelerinin zor durumda olduklarını ve başlarına gelebilecek kötü olaylardan korktuklarını belirterek mutlaka geri dönmelerini ve gerekirse İstanbul'da çalışmak istemeleri halinde akrabalarının yanlarında kalmalarına müsaade edeceklerini açıkladılar.

Kayıp olan genç kızları görenler ve tanıyanların insaniyet namına en yakın polis merkezine haber vermeleri isteniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşim Çelik Giresun Türkiye Çandır Politika Güncel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250 Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Meteoroloji'den uyarı! Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? Hava nasıl olacak? 24 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Mayıs burç yorumları nedir?
Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

500

Yorumlar (54)

OOOO:

KIZLAR SULTANBEYLİYE GELİN OHHHHHHHH

33
37
yanıtYanıtla
Celebi:

Gayet doğal. Kız televizyonu açıyor süper minili, kimin eli kimin cebinde belli değil bir hayat görüyor. Üstelik bu hayat da insanlara gayet doğal ve hatta olması gereken yaşam biçimi olarak lanse edilince sonuç kaçınılmaz hale geliyor. Kültür sanat programlarının yerini tarz ve abuk sabuk yarışma programları, Türk örf ve adetlerini zerre temsil etmeyen diziler alınca ee kız da haliyle bu ne berbat hayat deyip evi terkediyor. Okumak, vatana millete hayırlı bir birey haline gelmek mi? Ne gereği var canım, değil mi?. .

63
2
yanıtYanıtla
GENÇ:

en doğru yorumu yapmışsın kardeş sen yazmasaydın ben yazardım bunları.

yanıt13
yanıt2
dogru söze ne denır:

keske herkes bu sekılde dusunse

yanıt12
yanıt2
nuri alco:

Yardimci olayim :)

27
38
yanıtYanıtla
lyl:

sesinde bacına yardımcı olan bulunur

yanıt12
yanıt1
hewal:

Maşallah antalaya ya gelin iyi yapmışsınız

28
29
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

haysiyetsiz krmanci!

yanıt19
yanıt17
MERSİN, TERSİN:

ARKADAŞ BEN KÖY ÇOCUĞUYUM. VE ŞEHİRDE YAŞIYORUM BEN BIKTIM İMKANIM OLSA BEN KÖYE DÖNECEĞİM. YEDİĞİN İÇTİĞİN HERŞEY DOĞAL KENDİ ELLERİNLE YETİŞTİRİYORSUN DAHA NE İSTER İNSAN ANLAMAM Kİ

52
2
yanıtYanıtla
insan:

iste bunu bilmiyor o iki kizlar, zamani gelsin onlar ozaman Bilir bunu.

yanıt3
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title