Haberler

Gıllette Fusıon Proglıde Sılvertouch ile Hassas Ciltlerde Mükemmel Tıraş Deneyimi

Güncelleme:

Gillette'in hassas ciltler için geliştirdiği yeni Gillette Fusion ProGlide SilverTouch, hassas ciltli erkeklere daha az tahriş hissiyle mükemmel tıraşın keyfini sunuyor.

Her gün milyonlarca erkeğe mükemmel tıraş deneyimi yaşatan Gillette'in hassas cilde sahip erkekler için geliştirdiği yeni tıraş sistemi Gillette Fusion ProGlide SilverTouch, Gillette'in en ince bıçakları ile cildiniz üzerinde kayarak daha az baskı uyguluyor. Böylece hassas ciltlerde bile rahat bir tıraş deneyimi ve konforu sunuyor.

Amerikalı dermatologların hassas ciltler için bir numaralı önerisi olan Gillette Fusion ProGlide SilverTouch, cildine önem veren erkeklerin tüm beklentilerini karşılıyor, tahriş ve yanma hissi için endişelenmeden rahatça tıraş olmalarını sağlıyor.

Erkeklerde Cilt Hassasiyeti Artıyor!

Yapılan araştırmalar sonucunda dermatologlar erkeklerde cilt hassasiyetinin arttığı bilgisini veriyor. Her 10 erkekten 7'sinin hassas bir cilde sahip olduğu ya da yüzlerinin bazı bölgelerinde hassasiyet hissettiklerini belirttikleri anket sonuçlarına göre; stres ve çevresel faktörler cilt hassasiyeti görülmesinde en önemli etkenlerin başında geliyor. Dermatologlar tıraş ürünlerinin hassas bir cilde sahip erkekler için çok önemli bir rol oynadığını belirterek bu konuda test edilmiş, ileri teknoloji ürünü bir tıraş bıçağı kullanılmasını tavsiye ediyor. Bu kapsamda geliştirilen Gillette Fusion ProGlide SilverTouch, hassas ciltlerde kayarcasına zahmetsiz bir tıraş deneyimi sunuyor.

Gillette Fusion ProGlide SilverTouch tıraş performansında önemli bir ilerleme sağlayan özellikleri ile dikkat çekiyor:

· Gillette'in bugüne kadar geliştirilmiş en ince, en düzgün bıçakları ve en geliştirilmiş kaplamalarına sahip olan Gillette Fusion ProGlide SilverTouch, sakalları daha az takılma ve çekme ile rahatça kesiyor ve daha konforlu bir tıraş sunuyor.

· Gillette Fusion ProGlide SilverTouch'ın özel bıçak sabitleyici düzeneği bıçakların yüz hatlarına uyum göstermesini sağlarken, bıçakların arasındaki açının optimum mesafede kalmasına yardımcı oluyor. Bu sayede bıçaklar yüzünüzde zahmetsizce kayıyor.

· Yüzünüzdeki fazla tıraş jeli Fusion ProGlide SilverTouch'ta bulunan koruma kalkanındaki kanallardan akıyor böylece daha yakın ve rahat bir tıraş için gereken düzeyde bıçak teması sağlanıyor.

· Fusion ProGlide SilverTouch'ın geniş kayganlaştırıcı bandı içeriğindeki mineral yağlar ve kayganlaştırıcı polimerler sayesinde bıçakların daha kolay kaymasını sağlıyor.

· Daha büyük ve daha ergonomik tutuş özelliğine sahip şık, gümüş renkli sapı, ıslak tıraş sırasında tutuş hakimiyetini artıyor, mükemmel ağırlık ve denge sağlıyor.

Gillette Fusion ProGlide SilverTouch'un tavsiye edilen satış fiyatı ise 33.49 TL.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gillette Fusion Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title