Haberler

Gevher Hatun Koleji'nde Ufuk Turları Başladı

Güncelleme:

Prof. Dr. Sabri Gökmen Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu öğrencileri ile Ufuk Turu etkinlikleri kapsamında bir araya geldi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu öğrencileri ile Ufuk Turu etkinlikleri kapsamında bir araya geldi.

Gökmen, öğrencilerle deneyimlerini ve başarıya giden yolda ince ve önemli noktaları paylaşarak kendi öğrencilik günlerinde yaşadığı tatlı ve hüzünlü anılarını anlattı.

Gökmen, bugün gelinen noktada bir başarı varsa bunun öğrencilik yıllarından itibaren düzenli ders çalışma ve karşılaşılan zorlukları aşma noktasında gösterilen gayrete bağladığına dikkatleri çekerek öğrencilerin sorularını cevapladı.

Okul Müdürü Tanju Yıldırım, bu tür programları daha sık yapmaya devam edeceklerini belirterek ufuk turlarını öğrencilerin kendilerine yön vermeleri ve hangi mesleğin kendi karakterine uygun olduğunu öğrenmeleri açısından önemli olduğunu belirtti. Yıldırım, öğrencilerin, bu programlarda karşılıklı sorularla özgüvenlerinin artacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabri Gökmen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title