Haberler

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Tunus Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Mohamed Ghoul'u kabul etti

Güncelleme:

Tunus Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Mohamed Ghoul, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirdi ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak tarafından kabul edildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Tunus Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Mohamed Ghoul'u kabul etti.

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Tunus Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Mohamed Ghoul'un, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu'nun resmi davetlisi olarak Ankara'ya geldiği belirtildi.

Korgeneral Ghoul'un Kara Kuvvetleri Karargahı'nda Orgeneral Bayraktaroğlu ile görüştüğü, daha sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak tarafından kabul edildiği bildirildi.

Orgeneral Gürak'ın, Korgeneral Ghoul'u kabulünde, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Bayraktaroğlu da yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Metin Gürak Korgeneral Orgeneral Türkiye Tunus Savunma Diplomasi Politika Güncel Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Bakmadan Geçme

Çorum'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bartın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Samsun'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Isparta'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Denizli'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Muğla'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bilecik'te ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kocaeli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kırşehir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Sakarya'da ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Antalya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırklareli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Hatay'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kütahya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırıkkale'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title