Haberler

Gençlik Federasyonu Başkanı Cevahiroğlu Mersin'de Temaslarda Bulundu

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu, Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal'ın davetlisi olarak Mersin'de temaslarda bulundu.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu, Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal'ın davetlisi olarak Mersin'de temaslarda bulundu. Cevahiroğlu MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaretinde 30 Mart'ta yapılacak olan genel seçimlerde başarılar diledi.

Feridun Cevahiroğlu, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz'ın Tarsus Belediye Başkanlığı döneminde gençlere büyük hizmetler yaptığına dikkat çekerek, "Tarsus Burhanettin Kocamaz döneminde gelişmiştir. Mersin halkı 30 Mart'ta özgür iradesiyle sandığa gidecek ve yeni başkanını seçecektir" dedi.

Burhanettin Kocamaz ise Mersin'de her zaman gençliğin yanında yer alacağını belirterek, "Siz gençler Türkiye Cumhuriyeti Devletinin teminatısınız bizim geleceğimizsiniz bu yüce devleti gelecekte sizler yöneteceksiniz . Yüce Türk halkına sizler hizmet edeceksiniz. Bu yüce devlet ve bu yüce halk sizlere emanettir. 30 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkarsak Mersin Büyükşehir Belediyesinin bütün imkanlarını gençlere sunacağım. Her şey gençler için" dedi .

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlunun MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaretinde Akdeniz Bölge Başkanı Hakan Özal, Akdeniz Bölge Sekreteri Hüseyin Duru, Adana İl Başkanı Hatice Nazlı Yakıcı, Mersin İl Başkanı Murat Şu, Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Akdeniz de eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Kocamaz Mustafa Akdeniz Tarsus Mersin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ADALET5rmkaraman38@hotmail.com:

BEYİNSİZ ADAM.PRADA YALAKALIK TAN MAAS ALIYOR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title