Haberler

Genç Yazarın Sıra Dışı Romanı İlgi Çekti

Güncelleme:

Genç yazar Ömer Toprak'ın kaleme aldığı sıra dışı roman 'Emanet Vakti' raflardaki yerini aldı.

Heyecan dolu ve sürpriz olay örgüsüne sahip, 'Emanet Vakti' nihayet okuyucularla buluştu. Akart yayınevinden çıkan genç yazar Ömer Toprak'ın gerilim, polisiye, macera türünde yazdığı ilk romanı rafalardaki yerini aldı.

AKICILIĞIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Son derece heyecanlı, sürükleyici ve aksiyon dolu, her an süprizlerle karşılaşabileceğiniz, kazananın son ana kadar gölgede kaldığı kitap akılığıyla dikkat çekiyor. Yazarın ilk romanı olmasına rağmen oldukça başarılı bulunan kitaba ara verdiğinizde olacakları merak ediyor ve kitap sizi yeniden içine alıyor.

KİTAP HAKKINDA (ÖZET)

Aziz Aslan... İşinde oldukça başarılı bir cerrah... Fit bir görünüme ve muhteşem bir zekâya sahip usta bir satranç oyuncusu... Ailesi, yaşantısı, imkânları ile çoğu kişinin yerinde olmak isteyeceği biri... Bu madalyonun bir yüzü... Diğer yüzünde ise yetiştirme yurdunda çok acılar çekmiş, yaşadıkları yüzünden bir intikam makinesine dönüşmüş, kurduğu imparatorluk ile kurbanlarını teker teker avlayan bir seri katil var... Ve gün geliyor, tam bir gizlilik içinde faaliyet gösteren bu imparatorlukta hüküm süren Aziz Aslan, kendi intikamının peşinde olan modern bir Haşhaşin'in komplosuna maruz kalıyor. İntikamın öznesi iken nesnesi durumuna düşüyor. Böylece iki intikam makinesinin çarpıştığı ve zekâların yarıştığı bir meydan savaşı başlıyor... Kazananın kim olduğu son ana kadar gölgede kalan bu savaş, aynı zamanda Aziz Aslan'ın yetiştirme yurdunda kaldığı yılların da ötesine uzanan en büyük acısının intikamını alması için de büyük bir fırsat!


YAZAR ÖMER TOPRAK KİMDİR?

1992 Diyarbakır doğumlu olan yazar, Lise öğrenimini Diyarbakır Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yaptı. Halen İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. Sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam ediyor. Yazarın çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunuyor. Ayrıca Akart yayınları editörüdür.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ömer Toprak Diyarbakır Aziz Aslan Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Cemal tolan:

Kitabı ilk aldığımda her ne kadar ön yargı ve çekincelerim olsa da kitabı okumaya devam ettikçe bu çekincelerimin yerini, amansız bir kitabın sonraki sayfasını okuma isteği aldı. Yazarın kalemine sağlık..

5
0
yanıtYanıtla
İrfan:

Tek solukta okuyabileceğiniz bir kitap. Emeğinize sağlık...

4
0
yanıtYanıtla
Muhittin Türkyılmaz:

Arkadaşlarım tavsiye etmişti yazarı tanımadığım için başta ilgimi çekmedi ama kitap hakkında o kadar çok konuşuluyor du ki merak edip aldım bi oturuşta bitirdim. Çok sürükleyici her an beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya kalabiliyosunuz yazarı tebrik ederekten buna benzer serüven dolu kitapların devamını beklediğimi söylemek isterim.

4
0
yanıtYanıtla
Fatih Ulaş:

Geçenlerde aldım bitirmek üzereyim beğendim

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence çok güzel bi kitap alıp bi haftada bitiriverdim. herkese tavsiye ederim

1
0
yanıtYanıtla
Eşref Sade:

Genç yazarımızı desteklemek üzere almıştım aslında kitabı. Ama sonradan bir baktımm ki genç yazar bizim okuma isteğimizi destekliyor. . Kendisine bu haberi okuyorsa teşekkür ediyor, başarılarının devamını dliyorum

1
0
yanıtYanıtla
Büşra..:

Film izler gibi okudum kitabı ilk deneme olmasına rağmen müthiş bir akıcılık var yazarın emeğine sağlık ????

1
0
yanıtYanıtla
Z. Fuat Toprak:

Harika bir kitap gerçekten. her düzeyde okuyucuya tavsiye edilebilir, son derece akıcıdır. Yazarı tebrik eder, kendisi ile gurur duyduğumu da belirtmek iserim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title