Haberler

Genç İşadamları Köşker'e Konuk Oldu

Güncelleme:

Genç GESİAD yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e konuk oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, "Dinamik bir sektör olan sanayi ve iş dünyasının; sizin gibi genç girişimcilerin katkılarıyla önemli ivmeler kazanacağı şüphesiz" dedi.

Genç GESİAD yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e konuk oldu. Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Lokman Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Köşker'e nezaket ziyaretinde bulundu. Genç işadamlarını makamında ağırlayan Başkan Köşker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gebze gibi sanayi ve iş dünyasının kalbinin attığı bir kentte genç işadamlarının çalışmalarının önemine değinen Başkan Köşker, "Dinamik bir sektör olan sanayi ve iş dünyasının; sizin gibi genç girişimcilerin katkılarıyla önemli ivmeler kazanacağı şüphesiz. Yönetiminize çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi. Konukseverliğinden ötürü Başkan Köşker'e teşekkür eden Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Lokman Çiçek Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title