Haberler

Genç Gönüllüler Derneği Şehit Ailelerine Yardım Gecesi Düzenlediler

Bartın Genç Gönüllüler Topluluğu geliri tamamen şehit ve gazi ailelerine yardım amaçlı “Eğlence Gecesi Vol 4” isimli bir gece düzenlediler.

Bartın Genç Gönüllüler Topluluğu geliri tamamen şehit ve gazi ailelerine yardım amaçlı "Eğlence Gecesi Vol 4" isimli bir gece düzenlediler.

Bartın'da Düğün sarayında düzenlenen geceye Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı. Gecenin sonunda katılan sanatçılara ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'a plaket takdim edildi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, güzel ve anlamlı programı düzenleyen Genç Gönüllüler Topluluğu'na teşekkür etti. Başkan Akın, "Bartın Genç Gönüllüler Topluluğu tarafından organize edilen konserde genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu güzel gecede bir birinden değerli eserleri bizlerle paylaşan siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için çaba sarf eden arkadaşlarımıza bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum Genç Gönüllüler Topluluğu Başkanı Sefa Başarana ve üyelerine teşekkür ediyor, geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Bartın Genç Gönüllüler Topluluğu Başkanı Sefa Başaran, bugüne kadar düzenledikleri etkinlik ve faaliyetler sayesinde 40 aileye gıda kolisi, 197 öğrenciye kırtasiye seti, 78 çocuğa bayramlık, 400 adet kitap bağışı yardımında bulunduklarını ifade ederek, "Bu yardımları Bartın'la sınırlı kalmayıp Türkiye'nin 25 farklı iline ulaştırdık. Bugüne kadar bizlere destek olan, maddi manevi her anlamda yanımızda bulunan yüce gönüllü destekçilerimize ve ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler ihtiyaç sahibi insanlarla siz yüce gönüllü insanlar arasındaki gönül köprüsüyüz. Bizler bu uğurda hiçbir kar amacı gütmeden tek kazancımız insanların yüzlerindeki tebessüm olacak şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bugün'de burada şehit ve gazi ailelerine katkı amaçlı yardım konseri düzenledik. Konserimize katılım yoğun oldu" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cemal Akın Bartın Politika Güncel Haberler

title