Haberler

Genç Adam, Çocuğunun Babası Çıkan Ortağını Öldürdü

Güncelleme:

Oğlunun kendine benzemediği fark eden adam DNA testi yaptırdı. Kendi sandığı çocuğunun babası ortağı çıkınca silaha sarıldı ve ortağını öldürdü.

İstanbul'da yaşayan Okan Alçıtepe, 2014 yılında dünyaya gelen çocuğun kendine benzememesinden şüphelendi ve DNA testi yaptırdı. Test sonuçlarından sonra ortağı Cemil Şanlı "Ben aşağılık bir insan değilim. Ne bir gönül ilişkisi ne tecavüz yoktur" diyerek testin kendisine de yapılmasını istedi. Çocuğun ortağının olduğunı öğrenen Alçıtepe, Şanlı'yı öldürdü.

NASIL OLDUĞUNU ANLATTI

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde verdiği ifadede Okan Alçıtepe, cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Alçıtepe'nin savunmasına göre 2014'te bir oğlu dünyaya geldi. Ancak zaman içinde çocuğun kendisine benzemediğini fark eden Alçıtepe babalık testi yaptırdı ve oğlunun kendisinden olmadığını öğrendi.

ÇOCUĞUN BABASI "ORTAK" ÇIKTI

Eşi E.A. Cemil Şanlı'nın kendisine içecek verdiğini ve sonrasını hatırlamadığını iddia etti. Ancak Cemil Şanlı "Ben aşağılık bir insan değilim. Ne bir gönül ilişkisi ne tecavüz yoktur" diyerek testin kendisine de yapılmasını istedi. Yapılan test sonucunda çocuğun babası Cemil Şanlı çıktı. Çıkan kavgada Alçıtepe'nin ayağı kırıldı. Gelişmeler üzerine evini değiştiren ve başka bir matbaacıda iş bulan Alçıtepe, mal alımı yaptığı sırada Cemil Şanlı ile karşılaştı.

KÜFÜR EDİNCE SİLAHA SARILDI

Şanlı'nın "Sen burada niye geziyorsun lan pezevenk" demesi üzerine Okan Alçıtepe yanındaki silahla Cemil Şanlı'ya 3-4 el ateş ederek öldürdü. Ara kararını açıklayan mahkeme Okan Alçıtepe'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Alçıtepe 3.Sayfa Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (164)

kedi avcısı iguana:

burada kadın suçludur. Neden erkekler suçu çekiyor ? Kadınıda asın

57
10
yanıtYanıtla
Tatar ramazan:

Kadınlar kadar pis bir varlık yoktur

27
35
yanıtYanıtla
Basak:

Ben de bu olayi onaylamiyorum..kesinlikle kadin ölmeyi hak etmis ama benim de hakkima giremezsin hakaret ederek...senin annen bacin yokmu...terbiyeli konus

yanıt25
yanıt1
kale:

seni doğuranda bir kadın. . ne kadar cahilce bir yorum. bence evlat olarak sen bir pis varlık olmuşun ayıp. insan konusşmadan önce düşünmeli. . .

yanıt9
yanıt0
adalet istiyoruz:

adamı serbest bırakın. . .

60
2
yanıtYanıtla
püh suratına:

vicdansız ahlaksız kadın, hadi şüphelenmedi diyelim adam. hem o çocuğa hem o eşe haksızlık değil mi ?

50
8
yanıtYanıtla
Koteil:

Kadına şiddet e hayırrrrr Derlerrr sonra birileri çıkar kadın yüzünden iki can gitti aileler perişan oldu Allah kahretsin böylesi kadın kılıklı yaratıkları

40
5
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

AH BE GARDAŞIM YİN YANLIŞ YAPMIŞSIN, ESAS YILANI GEBERTMEMİŞSİN

41
4
yanıtYanıtla
kartal:

turk kadinlarin yaptigini inain alman kadinilari bile yapmaz vallahi

28
13
yanıtYanıtla
ad soyad:

Bak bende öyle düşünmeye başladım son zamanlarda bu nedir arkadaş

yanıt4
yanıt5
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title