Haberler

Trafik Kazasında Yaşlı Çift Öldü, Kızları Ağır Yaralandı

Güncelleme:

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde yoldan çıkıp orta refüje çarparak takla atan otomobilin sürücüsü ve eşi hayatını kaybederken, çiftin kızı ağır yaralandı.

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'ne bağlı Evreşe Beldesi yakınlarında yoldan çıkıp orta refüje çarparak takla atan otomobilin sürücüsü 72 yaşındaki Gürhan Yapıcıer ve araçta yolcu olarak bulunan eşi 70 yaşındaki Nurten Yapıcıer hayatını kaybederken, çiftin kızı 43 yaşındaki Alev Özsoy ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

OTOMOBİL YOLU AYIRAN REFÜJE ÇARPARAK TAKLA ATTI

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında, Keşan-Gelibolu Karayolu Evreşe Beldesi Sapağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Edirne'nin Keşan İlçesi'nden Gelibolu yönüne giden Gürhan Yapıcıer idaresindeki 35 ER 207 plakalı otomobil, Evreşe Beldesi Sapağı yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duble yolu ayıran refüje çarparak takla attı.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ, EŞİ VE KIZI AĞIR YARALANDI

Kazada sürücü Gürhan Yapıcıer olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan eşi Nurten Yapıcıer ile çiftin kızı Alev Özsoy ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ANNE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Durumları ağır olan Nurten Yapıcıer ve Alev Özsoy, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nurten Yapıcıer, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

KIZININ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Alev Özsoy ise ilk müdahalesinden sonra ameliyata alındı. Özsoy'un ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

TERS DÖNEN ARACI VATANDAŞLAR KALDIRMAYA ÇALIŞTI

Olay yerinde can veren Gürhan Yapıcıer'in cesedi ise Gelibolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkartılmak istendi. Çalışmanın uzaması üzerine vatandaşlar ters dönen aracı kaldırmaya çalıştı.

AKÜDEN ÇIKAN KIVILCIMLARA ALDIRIŞ ETMEDİLER

Yağ ile yakıt sızdıran otomobilin aküsünden çıkan kıvılcımlara ve yapılan uyarılara aldırış etmeyen vatandaşlar, aracı kaldırarak kaza kırım ekibinin cesedi sıkıştığı yerden çıkartmasına yardımcı oldu. Gürhan Yapıcıer'in cesedi otopsi için Gelibolu Devlet Hastanesi morguna konuldu.

ÇİFTİN CENAZELERİ YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Gürhan ve Nurten Yapıcıer'in cesetleri, Gelibolu ve Keşan Devlet Hastanesi morgunda, nöbetçi savcı ve jandarma gözetiminde yapılan otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

TATİLDEN DÖNÜYORLARDI

Gürhan ve Nurten Yapıcıer ile çiftin kızı Alev Özsoy'un tatil sonrası Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne dönüş yapmak üzere yola çıktıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Gelibolu Evreşe 3. Sayfa Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

Allah rahmet

0
0
yanıtYanıtla
keşanlı:

çok zor allah sabır versin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title