Haberler

Gelenek Bozulmadı Zirvelilere Yine Macbook Air Dağıtıldı

Güncelleme:

2009 yılında kurulan Zirve Üniversitesi her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayarak yeni gelen öğrencilerine Apple Macbook Air verdi.

Kayıt yaptıran tüm öğrencilere verilen Macbook Air için öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu. Zirve Üniversitesine bu yıl kayıt yaptıran bin 400 öğrenciye bilgisayarlar 3 günde dağıtıldı.

Bilgisayarların dağıtımının ardından öğrencilere Elmacı Pazarı ve Naksan Teknoloji personeli tarafından verilen eğitim seminerinde Macbook Air'lar öğrencilere tanıtıldı. Seminerde Macbook Air kullanımının yanı sıra derslerde nasıl etkin kullanabileceklerinin bilgisi verilirken, öğrenciler son teknolojiyle tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Üniversitemizin teknolojik alt yapısı tamamen Apple üzerine kurulu, bu yüzden öğrencilerimize Apple bilgisayarlar veriyoruz. Nasıl ki İngilizceyi tüm öğrencilerimize en iyi şekilde öğretiyoruz teknolojik olarak da onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz." dedi. Kısa, "Mac, bugünün öğrencileri için önemli olan düşünme becerilerini geliştirmek üzere tasarlanmış. Evrensel erişim özellikleri ile tüm öğrenciler bir anda üretken olabilirler. 21. yüzyıl öğrenimi için Apple eğitim teknolojisi öğrencilerimiz için en uygun teknoloji olduğu kanaatindeyiz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zirve Üniversitesi Adnan Kısa Macbook Apple Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title