Haberler

Gazze'deki ampute futbol turnuvası sona erdi

Güncelleme:

Gazze Şeridi'nde Filistin Ampute Futbol Federasyonunun üçüncü kez düzenlediği 6 ay süren ampute futbol turnuvası tamamlandı.

Gazze Şeridi'nde Filistin Ampute Futbol Federasyonunun üçüncü kez düzenlediği 6 ay süren ampute futbol turnuvası tamamlandı.

Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) sponsorluğu ile Filistin Ampute Futbol Federasyonu himayesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvada 5 takım mücadele etti.

"Filistin Kızılayı" ve "El-Cezire" takımları arasında Gazze'deki "Filistin" stadyumunda gerçekleşen final maçı 0-0 berabere bitti ve El-Cezire takımı 15 puan alarak şampiyon oldu.

Filistin Ampute Futbol Federasyonu Başkanı Fuad Ebu Galyun AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 6 ay önce başlattıkları 2022-2023 ampute futbol turnuvasının final maçı ile sona erdiğini söyledi.

İsrail'in ablukasından Filistinli takımların etkilendiğini aktaran Ebu Galyun, engelliler için özel olan bu oyunun pek çok zorluğunun bulunduğunu, bunların başında söz konusu maçlar için uygun alanların olmamasının geldiğini ifade etti.

Filistin Ampute Futbol Federasyonu Genel Sekteri Numan Ebu Şemle, turnuvanın ICRC'nin işbirliği ile her yıl düzenlendiğini ayrıca Komitenin takımlara turnuvanın yanı sıra antrenmanlara devam etmeleri için gerekli desteği sağladığını aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

El Cezire Filistin Futbol Gazze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title