Haberler

Gaziantep'te Kendini Patlatan Canlı Bombanın Yunus Durmaz Olduğu Kesinleşti

Güncelleme:

Gaziantep'te polisin hücre evi baskınında kendisini patlatan canlı bombanın Yunus Durmaz olduğu kesinleşti.

Gaziantep'te polisin hücre evi baskınında kendisini patlatan canlı bombanın kimliği belirlendi. Olay yerinde bulunan parmağının izinden Yunus Durmaz olduğu tespit edilen canlı bombanın kimliği yapılan DNA testi ile kesinleşti.

PARMAK İZİYLE DOĞRULANDI

Gaziantep'te polisin düzenlediği hücre evi operasyonunda sıkıştırıldığı evin terasında kendisini patlatan canlı bombanın kimliği belirlendi. Aynı hücre evinde ele geçirilen kardeşi Hacı Ali Durmaz, eşi Nesibe Durmaz'ın beyanları doğrultusunda Yunus Durmaz olduğu tahmin edilen canlı bombanın olay yerinde bulunan parmağından alınan iz ise alınan bilgileri doğruladı.

CENAZESİ MORGTA

Olay yerinden alınan DNA örnekleri Adana'ya gönderilen canlı bombanın, kimliği gelen sonuçlar üzerine netleşti. Canlı bombanın Yunus Durmaz olduğu açıklanırken, parçalanmış cenazesi ise Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Yeşilkent Mezarlığı'na ait morga götürüldü.

CANLI BOMBANIN CENAZESİ, ALINMAYI BEKLİYOR

Yeşilkent Mezarlığındaki morga konulan teröristin cenazesinin alınması için yakınlarının başvurusu bekleniyor. Savcılık talimatıyla yasal süre olan 15 gün içerisinde yakınlarının müraccatı beklenecek. Yasal sürenin sonuna kadar müracaat edilmemesi halinde ise kimsesizler mezarlığına defnedilecek.

ÖNCEKİ CANLI BOMBALARLA AYNI MEZARLIĞA DEFNEDİLEBİLİR

İstanbul İstiklal Caddesi'ni kana bulayan IŞİD militanı canlı bomba Mehmet Öztürk'ün cesedi ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla saldıran IŞİD üyesi İsmail Güneş'in cesetleri de aynı şekilde Yeşilkent mezarlığı morguna götürülerek, cenazelerin teslim alınması beklenmişti. Canlı bomba Mehmet Öztürk'ün cenazesi babası Nahsen Öztürk tarafından alınmış, köylülerin tepkisi üzerine kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. Bombalı araçla emniyete saldıran İsmail Güneş'in cenazesi ise 15 günlük yasal süre zarfından müracaat eden olmaması nedeniyle belediye görevlileri tarafından kimsesizler mezarlığına gömülmüştü.

BİLİNEN İKİ YAKINI DA TUTUKLANABİLİR

Polis operasyonunda sıkıştırıldığı hücre evinde kendisini patlatan ve IŞİD'in sözde Gaziantep Emiri Yunus Durmaz'ın bilinen tek yakınları olan Hacı Ali Durmaz ile eşi Nesibe Durmaz'ın tutuklanması durumunda, ​Durmaz'ın cenazesinin de kimsesizler mezarlığına defnedileceği tahmin ediliyor.​

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Durmaz Yeşilkent Güncel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (1)

joker:

ateşi bol olsun kafirin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title