Haberler

Gaziantep, Dünyanın En Büyük Uluslararası Turizm Fuarına Katılıyor

Güncelleme:

Dünyanın gastronomi şehri olma yolunda ilerleyen Gaziantep, tanıtma atağını uluslararası alanda sürdürmeye devam ediyor.

Yurtdışı tanıtımları kapsamında çalışmalarını yoğunlaştıran Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenecek ve dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan "ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı"na katılıyor.

Dünyanın bir çok ülkesinden katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği uluslararası fuar, bu yıl 9-13 Mart tarihleri arasında Almanya'nın Berlin kentinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep'in tanıtımına önem veren ve bu doğrultuda bir çok tanıtım çalışmasına öncülük eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'in dünyanın gastronomi şehri olması için çaba sarfettiğini, bu nedenle uluslararası turizm fuarlarında yer almasının Gaziantep için önemli bir tanıtım çalışması olduğuna vurgu yaptı.

Gaziantep'in turizm açısından tanınmasına yönelik büyük katkı sağlayacak fuarda stand hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi, kültürel ve turizminin yanı sıra Gaziantep'ten götürdüğü eşsiz lezzet ustaları ile mutfağını da tanıtacak.

Yaklaşık 190 ülkeden binlerce kişinin katılacağı fuarın wep sayfasında, Gaziantep online profili oluşturularak, kenti her yönüyle ve özellikle gastronomi alanındaki başarısını anlatan veri tabanı hazırlandı. Standda Gaziantep'in yöresel lezetlerinin yanında fıstığı ve baklava ikramının yanı sıra tanıtım broşürleri, tanıtım cd'si, dergi ve çingene kız simgeli metal kartvizitlikler ziyaretcilere sunulacak.

Bu veri tabanı sayesinde fuara katılacaklar, Gaziantep ile ilgili bilgilere kolayca ulaşabilecek.

Öte yandan "ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarın'da Gaziantep Büyükşehir Belediyesini temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Murat Tural, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız ile beraberindeki heyet fuar boyunca hazır bulunacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatma Şahin Almanya Berlin Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title