Haberler

Gaziantep 5 Kişinin Öldüğü Cinayetin Şüphelileri Adliyede

5 kişinin öldüğü cinayetin şüphelileri adliyede GAZİANTEP'te, akraba aileler arasında boşanma ve mal paylaşımı nedeniyle özel bir hastane önünde çıkan ve 5 kişinin öldüğü kavga sonrası gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

5 kişinin öldüğü cinayetin şüphelileri adliyede

GAZİANTEP'te, akraba aileler arasında boşanma ve mal paylaşımı nedeniyle özel bir hastane önünde çıkan ve 5 kişinin öldüğü kavga sonrası gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Mücahitler Mahallesi'nde cuma gününün ilk saatlerinde meydana gelen olayda, düğün salonunda karşılaşan ve çocuklarının boşanma istemeleri nedeniyle akraba olan Polat ile Akar aileleri arasında tartışma çıktı. Kavga eden iki aile fertleri daha sonra özel bir hastane önünde karşılaştı. Yeniden başlayan tartışma kısa sürede tüfek, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada; 53 yaşındaki Bozan Polat, 49 yaşındaki Remzi Akar, 49 yaşındaki Mahmut İnce, 18 yaşındaki Halil Baran Gülmez ve 53 yaşındaki Ahmet Gülmez öldü. 3 kişinin de yaralandığı olay sonrası gözaltına alınan; Fatma Polat, Sait Polat, Serdar Polat, Abdullah Akar, Mustafa Akar, Muhittin Akar, Salih Akar ve Mustafa İnce, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Akar Mustafa İnce Sait Polat Gaziantep Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Cem:

Olay tam nasil oldugu yazilmamis. Buna kötü gazetecilik denilir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title