Haberler

Gazi Üniversitesinden Başkan Yaşar'a Ödül

’Gazili Dostu Özel Ödülü’ne layık görülen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ’’Ülkemizin aydınlık yarınları için iyi eğitim almış, soran, sorgulayan, araştıran ve kendilerini özgürce ifade edebilen nesillere ihtiyacımız var’’ dedi.

'Gazili Dostu Özel Ödülü'ne layık görülen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ülkemizin aydınlık yarınları için iyi eğitim almış, soran, sorgulayan, araştıran ve kendilerini özgürce ifade edebilen nesillere ihtiyacımız var" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gazi Üniversitesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen Gazi'ye Değer Katanlar Ödül Töreni'nde, 'Gazili Dostu Özel Ödülü'ne layık görüldü. Başkan Yaşar, Gazi Üniversitesinin gelişmesine katkı sunan, üniversiteye vefa duygusu ile bağlı kişi ve kurumların ödüllendirildiği törende, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun elinden ödülünü aldı.

Yaşar, Yenimahalle'de önceliğin her zaman eğitim yatırımları olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimizden beri eğitim bizim işimiz değil, okulların ihtiyaçlarını Milli Eğitim Müdürlüğümüz karşılasın demedik. İlçe sınırlarımızdaki tüm ilk, orta, lise ve üniversitelere sahip çıktık, devlet okulları da vakıf okullarıyla eşit fiziki şartlara sahip olsun istedik. Gazi Üniversitesi de bölgemiz okullarından olduğu için ne zaman ihtiyaçları olsa koştuk. Çünkü biliyoruz ki ülkemizin aydınlık yarınları için iyi eğitim almış, soran, sorgulayan, araştıran ve kendilerini özgürce ifade edebilen nesillere ihtiyacımız var. Şimdi sebebi bile net olarak açıklanmamasına rağmen üniversiteleri bölmeye çalışıyorlar. Anlayabilmiş değiliz, ancak üniversitelerin büyük bir bölümüne ev sahipliği yapan bir ilçenin yerel yöneticisi olarak fikrimi söyleme hakkım olduğunu düşünüyorum. Üniversitelerimize dokunmayın. Üniversiteleri bölmeyin" ifadelerini kullandı.

Gazili Değerler Ödülü'ne layık görülen bir diğer isim ise Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı eğitimci Nesibe Aydın oldu.

Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı adına ödül alan Barış Telli de ampute futbola verdiği desteklerden dolayı Başkan Yaşar'a teşekkür etti.

Gazi Üniversitesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Hacıoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen törene Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ile çok sayıda iş adamı katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazi Üniversitesi Yenimahalle Fethi Yaşar Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title