Haberler

Gazetecilerden Polislere Sürpriz Kutlama

Güncelleme:

Düzce'de, gazeteciler polisi arayarak bir kadının zorla otomobile bindirildiğini ihbar etti.

Düzce'de, gazeteciler polisi arayarak bir kadının zorla otomobile bindirildiğini ihbar etti. Otomobilin önünü keserek araçtakileri indirip üzerlerini arayan polis, bagajı açtığında elinde pasta ile bekleyen televizyon spikerinin '168'inci kuruluş yıldönümüz kutlu olsun' sözüyle şaşırdı. Polisler ve gazeteciler pastayı birlikte kestiler.

Türk Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıldönümü farklı bir yöntemle kutlamak isteyen bir grup gazeteci, polisi arayarak bir kadının zorla otomobile bindirildiği ihbarında bulundu. Polis telsizlerinden aracın modeli ve plakası polis birimlerine bildirildi. Kentin farklı noktalarında aracın peşine düşen polis, 81 BJ 078 plakalı otomobili İstanbul Caddesi üzerinde durdurdu. Çok sayıda polis aracın etrafını sararken, araç sürücüsü Düzce Garaj Motor Sporları Kulübü Başkanı Şenol Benli, araçtan çıkartılıp üzeri arandı. Otomobilin bagajını açan polis, Düzce Televizyonu'nun haber spikeri Ayşegül Aydın'ı elinde pastayla görünce kısa bir şaşkınlık yaşadı. Ayşegül Aydın üzerinde polis teşkilatı armasının bulunduğu pastayı polislere vererek, "168'inci yıldönümünüz kutlu olsun" dedi.

Düzce Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Ateş gazetecilerin kendilerine yaptıkları şaka karşısında şaşırdığını belirterek, "Pasta da, ihbar da güzeldi. Biz sizlerle çalışıyoruz. Öyle zaman oluyor ki bizden önce olay yerine gidiyorsunuz. Bu hoş birlikteliğin sürmesini diliyorum" dedi. Polisler ve gazeteciler pastayı birlikte kestiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Düzce Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title