Haberler

Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Canlı'ya Ziyaret

Güncelleme:

Başkan Yusuf Sadık ile Başkan Yardımcısı Kuşakkaya Gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı Turan Tuğlu, 28 Kasım 2013 Perşembe günü Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı ziyaret etti.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Demokrat Gümüşhane Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Sadık ile Başkan Yardımcısı Kuşakkaya Gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı Turan Tuğlu, 28 Kasım 2013 Perşembe günü Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Yusuf Sadık ziyaretle ilgili olarak: "Belediye Başkanı Mustafa Canlı'ya yeni Belediye binasına taşınmalarından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca, Başkan Canlı ile yerel basınımızın genel sorunlarını ve çözüm yollarını görüşme fırsatımız oldu" dedi.

Başkan Canlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yusuf Sadık ve Turan Tuğlu abilerimizin ziyareti bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Mustafa Canlı Gümüşhane Tuğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title