Haberler

Gazeteci Tahir Sarıkaya'dan Can Dündar Yorumu

Sultangazi’de düzenlenen söyleşiye katılan gazeteci ve televizyon programcısı Tahir Sarıkaya, Can Dündar’ın yargılandığı dava ile ilgili yorumda bulunarak, “Ülkenin milli meselelerini dünyaya yayan, cezasını çekmeli”dedi.Gazeteci ve televizyon programcısı Tahir Sarıkaya, Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Medya ve Habercilik söyleşisine katıldı.

Sultangazi'de düzenlenen söyleşiye katılan gazeteci ve televizyon programcısı Tahir Sarıkaya, Can Dündar'ın yargılandığı dava ile ilgili yorumda bulunarak, "Ülkenin milli meselelerini dünyaya yayan, cezasını çekmeli"dedi.

Gazeteci ve televizyon programcısı Tahir Sarıkaya, Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Medya ve Habercilik söyleşisine katıldı. Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen söyleşiye Sultangazili gençler katıldı. Keyifli bir ortamda geçen söyleşide Gazeteci Sarıkaya, gençlerin televizyon ve gazetecilik dünyasına ilişkin merak ettiklerini cevapladı.

Söyleşi öncesi bir konuşma yapan Sultangazi Gençlik Meclisi Başkanı Recep Taşkın, Gençlik Meclisi'nin çalışmalarından bahsederek, " Bu ve benzeri çalışmalarımız belediyemiz bünyesinde devam ediyor. Bunun yanında 8 hafta sürecek bir mesleki tanıtım programımız var. Şu ana kadar 3 tanesini gerçekleştirdik. Daha nice güzel programları birlikte başarmak adına sizleri gençlik meclisimize davet ediyoruz"dedi.

"NE YAPARSANIZ YAPIN, SAMİMİ OLUN"

Gençlerle yaptığı söyleşide samimiyet vurgusu yapan Sarıkaya, "Televizyonculukta en büyük etken ne olursanız olun samimi olun. Hayatımızda da öyle. Ben içimden geleni sözlerimle vururum. İktidarı da eleştirdiğim zamanlar oluyor kanalımızda. Muhalefeti de eleştirdiğimiz zamanlar oluyor. Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde Atatürk'ün fotoğrafını koydum dediler ki,'Sen Kemalistsin o kanalda nasıl duruyorsun'. Mesela muhalefette, iktidar bir şeyler yapmış Kılıçdaroğlu, iyi yapmış diyoruz, ' Sen Beyaz Tv'den kovulmalısın diyorlar.Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir şeyler söylüyorum, 'Vay seni nasıl tutuyorlar o kanalda'diyorlar. Kimseye haber programı kullanıyorsanız yaranamazsınız" şeklinde konuştu.

"MİLLİ MESELELERİ DÜNYAYA YAYAN CEZASINI ÇEKMELİ"

Sarıkaya, kendisine sorulan Basın özgürlüğü ile ilgili soruya, "Basın özgür olmalı elbette gazetecilere dokunulmamalı. Gazeteciler, görüşlerini konuşmalı. Eğer bu tür eleştirilerden dolayı gazeteciler hapse atılıyorsa burada hepimiz iktidar eleştirelim. Ama ülkenin bazı milli meseleleri bazı milli konuları varsa sen bunu ön plana çıkartıp dünyaya, 'Bak Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şey yaptı' dersen o zaman orada insanlar cezasını çekmeli. Ceza derken şu da olmalı yargılanabilirdi de. Can Dündar'ı diyorsun herhalde. Tutuksuz yargılanabilirdi de. Ama tabii ki yargının kararına kimse bir şey diyemez" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tahir Sarıkaya Sultangazi Can Dündar Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title