Haberler

Gasp Edilen Taksici Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Adana’da bir taksi şoförü, yol kenarında boğazı kesilmiş halde bulundu.

Adana'da bir taksi şoförü, yol kenarında boğazı kesilmiş halde bulundu. Gasp edildiği belirlenen taksicinin ölmeden önce "Suriyeliler yaptı" dediği iddia edildi. Cenazeyi almaya gelen taksiciler, Adana Adli Tıp Kurumu'nun önündeki yolu trafiğe kapatarak, "Taksici cinayetleri son bulsun. Devlet bize sahip çıksın" sloganları ile cinayeti protesto etti.

Alınan bilgiye göre, Yüreğir ilçesi Yamaçlı Mahallesi'nde bulunan Yeni Yol Taksi durağında bağlı çalışan Erdal Bayakı'nın (46), 01 T 2405 plakalı taksisine akşam saat 19.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi yada kişiler bindi. Bayakı, bağlı bulunduğu durağa telsizden müşterini Ali Hocalı Mahallesi'ne götüreceği konusunda bilgi verdi. Saat 20.00 sıralarında vatandaşlar taksici Bayakı'yı Ali Hocalı Mahallesi'nde yol kenarında boğazı kesilmiş halde buldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bayakı, ambulansla kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bayakı'nın cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

TAKSİCİNİN KARDEŞLERİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sabah saatlerinde Adana Adli Tıp Kurumu önüne gelen Bayakı'nın yakınları sinir krizi geçirdi. Bayakı'nın cenazesini teşhis eden kardeşi Erten Bayakı fenalık geçirdi. Taksicinin diğer kardeşleri ise morg önünde uzun süre gözyaşı döktü.

Bayakı'nın taksici arkadaşları cenazeyi beklerken araçlarıyla birlikte yollu kapatarak eylem yaptı. Taksiciler, "Taksici cinayetleri son bulsun. Devlet bize sahip çıksın" diyerek alkışlar eşliğinde cinayeti protesto etti. 2010 yılında taksici kardeşini gasp cinayetine kurban veren taksicisi Murat Çınar, "Devletimiz bize sahip çıksın. Kabinli araç üretimi yapılsın ve bize bir defalığına mahsus ÖTV, KDV alınmadan satılsın. O zaman bu cinayetlerin önüne geçirilir" dedi.

Adli tıp kurumunda otopsisi tamamlanan Erdal Bayakı, konvoylar eşliğinde Gümüş Yazı köyüne götürülerek burada toprağa verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Yamaçlı Yüreğir Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title