Haberler

Garanti BBVA'dan finansal sağlığa iyi gelen Bayram Kredisi

Güncelleme:

Hayatın her alanında yaşanan dijital dönüşüm, bankacılık alanında da pratik çözümler üretilmesini sağlıyor. Garanti BBVA, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde artan alışveriş, tatil ve hediye ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilmesi için Bayram Kredisi imkânı sunuyor.

Garanti BBVA, müşterilerine şubeye gitmeden Anında Kredi Hattı ve dijital bankacılık üzerinden güvenli bir şekilde kredi kampanyasından yararlanma olanağı yaratıyor. Bayram Kredisi'nden yararlanmak isteyenler; Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, Garanti BBVA şubeleri ve 444 0 335 Garanti BBVA Anında Kredi Hattı'ndan kolayca kredi başvurusunda bulunabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, "Tüketiciler her alanda olduğu gibi tüm bankacılık işlemlerinde de hızlı ve kolay başvuru yapabilmeye önem veriyorlar. Garanti BBVA olarak biz de müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için daha hızlı ve pratik olmak adına sürekli süreçlerimizi geliştiriyoruz. Yaklaşan Kurban Bayramı döneminde de müşterilerimize şubeye gitmeden, evlerinin konforunda kolay ve güvenli bir şekilde kredi fırsatlarından yararlanma imkânı sunuyoruz. Kredi başvurusu yapmak ve onaylanan kredisini gerekli onay adımlarının ardından çekmek isteyen müşterilerimize Anında Kredi Hattımızdan ve dijital bankacılık kanallarımızdan güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde yardımcı oluyoruz. Garanti BBVA olarak her anlamda iyi ve rahat bir hayat yaşamanın finansal sağlıktan geçtiğine inanıyoruz ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına destek olarak finansal sağlığını gözetmeyi aynı zamanda toplumsal sorumluluğumuz olarak görüyoruz." dedi.

Osman Demir
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar CANLI izle! 14 Haziran Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Orman yangınına müdahale eden uçak düştü mü? Uçak nereye düştü, ne oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Esra Erol sezon finali ne zaman? Esra Erol ne zaman, hangi tarihte sezon finali yapacak? Esra Erol sezon finali mi yapıyor? 15 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 15 Haziran burç yorumları nedir? Bayramda otobanlar ücretsiz mi? Kurban Bayramında Kuzey Marmara ücretsiz mi, bedava mı? CANLI maç izle! (EURO 2024 MAÇLARI) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 14 Haziran EURO 2024 günün maçları nereden izlenir? Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi köprüsü bayramda bedava mı, paralı mı? Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramı'nda ücretsiz mi? Çanakkale Köprüsü bayramda bedava mı? Marmaray bayramda kaça kadar açık? Kurban Bayram'ında İETT saatleri nasıl olacak? Kurban Bayramı seferlerine zam var mı? Kurban Bayramı uçak ve otobüs seferleri arttırıldı mı, zam yapıldı mı? FLÖRTE BAYRAM MESAJI! #9829 Flörte nasıl bayram mesajı atılır? #128242 Flörte mesaj atarken dikkat edilmesi gerekenler neler?
Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp 'başkanlık' planını anlatmış

Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp "başkanlık" planını anlatmış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title