Haberler

Galatasaray Erkek Voleybol Alanya'da Kampta

2013-2014 sezonu hazırlıklarına 31 Temmuz'da Burhan Felek Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanlarla başlayan sarı kırmızılı ekibin 10 günlük sezon öncesi hazırlık kampı Alanya'da başladı.

2013-2014 sezonu hazırlıklarına 31 Temmuz'da Burhan Felek Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanlarla başlayan sarı kırmızılı ekibin 10 günlük sezon öncesi hazırlık kampı Alanya'da başladı. Galatasaray Kongre Üyesi Hilmi Tokuş'a ait Eliza Otel'de kalan sarı kırmızılılar sabah sahilde veya salonda fizik, kondisyon, öğleden sonra ise Atatürk Spor Salonu'nda teknik ve taktik çalışması yapıyor.

İMZALI FORMA HEDİYE ETTİ

Galatasaray Kongre Üyesi Hilmi Tokuş, Antrenör Reşat Arığ, Yardımcı Antrenör Umut Uysal, Yardımcı Menajer Cihan İnan ve takım kaptanı Sinan Cem Tanık kampın ilk gününde Alanya Belediyesi'ni ziyaret etti. Antrenör Reşat Arığ ve takım kaptanı Sinan Cem Tanık, Alanya Belediye Başkan Vekili Kemal Dere'ye takımın imzalı formasını ve flamasını hediye etti. Dere ise sarı kırmızılılara Alanya manzarası fotoğrafı verdi.

SICAK HAVA SORUN DEĞİL

Ziyaret sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan antrenör Reşat Arığ, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın tarihinde ilk kez şampiyonlar liginde yer alacağını belirtti. Geçen sezon futbol takımlarının da Alanya'da kamp yaptığını hatırlatan Arığ, Alanya'nın bize de şans getirmesini istiyoruz. Burada güzel tesisler var. Hem teknik olarak, hem de takım olma adına iyi bir kamp yapmak istiyoruz dedi. Hava sıcaklığının yüksek olmasının kendileri için sorun olmayacağını dile getiren Arığ, Çalıştığımız saatler antrenman için çok uygun. Voleybola çok elverişli bir salon var. İnsanlar çok sıcak. O yüzden biz ortamdan memnunuz diye konuştu.

Galatasaray'ın Mısırlı oyuncuları Ahmed Abdalla ve Ahmed Salah Abdelhay, Afrika Kupası için ülkelerinin milli takım kadrosuna çağrıldığı için Alanya kampında yer almadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title