Haberler

Galatasaray, Ergin Ataman'la Sözleşme Yeniledi

Galatasaray, Ergin Ataman'la sözleşme yeniledi Başkan Dursun Özbek: "Hocamız Ergin Ataman ve basketboldan sorumlu yöneticimiz Can Topsakal'a başarılar diliyorum" Başantrenör Ergin Ataman: "Önümüzdeki 2 yılda yeniden Galatasaray'ı Türkiye'de şampiyon yapmak için çalışacağız" Galatasaray Erkek Basketbol A Takım Başantrenörü Ergin Ataman'ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

Galatasaray, Ergin Ataman'la sözleşme yeniledi

Başkan Dursun Özbek: "Hocamız Ergin Ataman ve basketboldan sorumlu yöneticimiz Can Topsakal'a başarılar diliyorum"

Başantrenör Ergin Ataman: "Önümüzdeki 2 yılda yeniden Galatasaray'ı Türkiye'de şampiyon yapmak için çalışacağız"

Galatasaray Erkek Basketbol A Takım Başantrenörü Ergin Ataman'ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

Ali Sami Yen Medya Center'da Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve basketboldan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, Başantrenör Ergin Ataman 2 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Başkan Dursun Özbek, "Hocamız Ergin Ataman ve basketboldan sorumlu yöneticimiz Can Topsakal'a başarılar diliyorum. Sponsorluk için çok önceden çalışmaya başladık. Seçimden önce de çalışmalarımız vardı. Önümüzde bir kaç alternatif var. Büyük ölçüde bir sponsor ile anlaştık. Son düzenlemeler yapılıyor. Sponsorun en yüksek faydayı getirmesi için çalışıyoruz" diye konuştu.

Başkan Özbek'in ardından açıklamalarda bulunan Başantrenör Ergin Ataman ise, "Önümüzdeki 2 yılda yeniden Galatasaray'ı Türkiye'de şampiyon yapmak için çalışacağız. Aile içinde zaman zaman sorunlar olabilir. Önemli olan Galatasaray'a hizmettir. Tüm Galatasaray taraftarı ile basketbol takımımızı hak ettiği yere çıkartmak istiyoruz" dedi.

Transfer sorularına da açıklık getiren Ataman, "Rakiplerin yaptıkları transferler taraftarlarımızı endişelendirmesin. Haziran ayında fiyatlar çok yüksek. Bütçemizi iyi kullanmak istiyoruz. Belirlediğimiz oyuncular var. Onlarla görüşüyoruz. Sonunda istediğimiz oyuncuları alacağız. Konuştuğumuz birçok isim var ancak bu isimleri sizler ile paylaşamayız. En önemlisi takım oyununu iyi oynayabilen yabancıları takıma kazandırmak" şeklinde konuştu.

İmza töreni, Ergin Ataman'ın Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyon tamamlayan Karşıyaka takımı ve antrenörü Ufuk Sarıca'yı tebrik etmesi ile son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Spor Kulübü Can Topsakal Ergin Ataman Politika Güncel Haberler

Beştepe'deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener'e 'Sizce seçimi neden kaybettik?' diye sormuş

Beştepe'deki zirveden çarpıcı detay! Erdoğan, Akşener'e "Sizce seçimi neden kaybettik?" diye sormuş

Aydın'da kızını sınava yetiştirmeye çalışan sürücü, trafik polisleriyle tartıştı! Valilik harekete geçti

Aydın'da kızını sınava yetiştirmeye çalışan sürücü, trafik polisleriyle tartıştı! Valilik harekete geçti

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? 11 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Resmi Gazete bugün (11 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Yusuf Yazıcı hangi takımda oynuyor? Yusuf Yazıcı hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Semih Kılıçsoy hangi takımda oynuyor? Semih Kılıçsoy hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Cenk Tosun hangi takımda oynuyor? Cenk Tosun hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Bertuğ Yıldırım hangi takımda oynuyor? Bertuğ Yıldırım hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Arda Güler hangi takımda oynuyor? Arda Güler hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Barış Alper Yılmaz hangi takımda oynuyor? Barış Alper Yılmaz hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Kerem Aktürkoğlu hangi takımda oynuyor? Kerem Aktürkoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Kenan Yıldız hangi takımda oynuyor? Kenan Yıldız hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Yunus Akgün hangi takımda oynuyor? Yunus Akgün hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? İrfan Can Kahveci hangi takımda oynuyor? İrfan Can Kahveci hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Salih Özcan hangi takımda oynuyor? Salih Özcan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Orkun Kökçü hangi takımda oynuyor? Orkun Kökçü hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Okay Yokuşlu hangi takımda oynuyor? Okay Yokuşlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024?
Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title