Haberler

Futbol Turnuvasının Şampiyonu Park Bahçeler

Güncelleme:

10. Birimler Arası Spor Şenliği, İZAYDAŞ- Park Bahçeler final maçıyla sona erdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu gerçekleştirilen Birimler Arası Spor Şenliği, Park Bahçeler ve İZAYDAŞ takımlarının oynadığı futbol final maçıyla sona erdi. Park Bahçeler Takımı ikinci yarıda bulduğu tek golle, güçlü rakibi İZAYDAŞ'ı yenerek futbol turnuvasının şampiyonu oldu. Gol kralının da aynı takımdan çıkması Park Bahçeler'e çifte şampiyonluk mutluluğu yaşattı. Park Bahçeler takımından Ufuk Yükselmiş futbol turnuvasında attığı 13 golle Gol Kralı oldu. Final maçının ardından, futbol, masa tenisi, satranç ve voleybol branşlarında dereceye giren takımlar düzenlenen törenle ödül ve kupalarını aldı.

BÜYÜKŞEHİR'İN BÜYÜK AİLESİ

Futbol, masa tenisi, satranç ve voleybol branşlarında bu yıl onuncusu düzenlenen ve 21 Nisan Pazartesi günü start alan Büyükşehir Birimler Arası Spor Şenliği sona erdi. Futbol turnuvasının final maçıyla tamamlanan spor şenliği, personel arasındaki dostluk ve kardeşliğin ne denli sarsılmaz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

ŞAMPİYONLUK MAÇINA BÜYÜK İLGİ

Ferruh Duygu Spor Tesisleri'nde oynanan futbol turnuvası final maçını Süper Lig Yardımcı Hakemlerinden Nihat Samuk yönetti. Final maçına her iki takımın arkadaşları büyük ilgi gösterdi. Maçı ayrıca İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammed Saraç, İZAYDAŞ Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, İZAYDAŞ Satın Alma Müdürü Sinan Akbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Gençlik Spor Şube Müdürü Doğa Ergün izledi.

HÜLYA ABLAMIZI ANDIK

Maç öncesinde İZAYDAŞ takımı cumartesi günü kaybettiğimiz, herkesin "Hülya ablası" ve İZAYDAŞ Halkla İlişkiler Sorumlusu Hülya Kalaycıoğlu'nu açtığı "başımız sağ olsun" pankartıyla andı. Hülya Kalaycıoğlu için ayrıca bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

KONTROLLÜ OYUN SERGİLEDİLER

Nihat Samuk'un başlama düdüğüyle start alan maçın ilk yarısında her iki takım da kontrollü oynadı. Final heyecanı yaşayan İZAYDAŞ ve Park Bahçeler, öncelikli olarak gol yememeyi strateji olarak belirlerken, üstünlük sağlama çabası da elden bırakılmadı.

40. DAKİKADA GELEN ŞAMPİYONLUK GOLÜ

Maçın ikinci yarısı ise oldukça hareketli başladı. Park Bahçeler Takımı maçın 40. dakikasında rakip filleri havalandırarak 1-0 öne geçti. Park Bahçeler Takımı'nı futbol turnuvasının şampiyonu yapan golü Burak Çakar attı.

İLK KUTLAYAN İZAYDAŞ

Nihat Samuk'un bitiş düdüğüyle sona eren maçın ardından Park Bahçeler Takımı şampiyonluk turu atarak, zaferini kutladı. Bu esnada rakip İZAYDAŞ takımı da Park Bahçeler Takımı'ndaki arkadaşlarını tebrik ederek, şampiyonluğu ilk kutlayan oldu.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Öte yandan, final maçının ardından Birimler Arası Spor Şenliği'nin masa tenisi, voleybol, satranç ve futbol branşlarında dereceye giren takımlar için kupa ve madalya töreni düzenlendi. Futbol turnuvasında şampiyon olan Park ve Bahçeler takımı kupa ve madalyalarını İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ın elinden aldı. Turnuvada ikinci olan İZAYDAŞ takımına da kupasını Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan verdi. Futbol turnuvasının üçüncüsü olan Strateji Takımı'na da kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar takdim etti. Stratejinin kupasını takım yöneticisi Menekşe Ekşi aldı.

UFUK YÜKSELMİŞ GOL KRALI OLDU

Park Bahçeler Takımı'nın başarılı oyuncusu Ufuk Yükselmiş ise futbol turnuvasında attığı 13 golle gol kralı oldu. Gol kralı kupasını İZAYDAŞ Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş'un elinden aldı.

EN CENTİLMEN MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Futbol turnuvasının en centilmen takımı ise Müzeler Şube Müdürlüğü oldu. Centilmen takıma kupasını İSAŞ (İzmit Su Anonim Şirketi) Genel Müdürü Levent Özkan verdi.

HAKEM SAMUK'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

İZAYDAŞ Satın Alma Müdürü Sinan Akay ise futbol final maçını başarıyla yöneten Süper Lig Yardımcı Hakemlerinden Nihat Samuk'a bir teşekkür plaketi takdim etti.

BÜYÜKŞEHİR ŞAMPİYON

Kupa ve madalyan törenin ardından Birimler Arası Spor Şenliği'ne katılan tüm takım ve yöneticiler bir araya gelerek aile fotoğrafı çektirdi. Yıllarca hafızalarda kalacak olan kare ise, Birimler Arası Spor Şenliği'nin gerçek şampiyonunun Büyükşehir Ailesi olduğunu gözler önüne serdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bayram Karakuş Nihat Samuk Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title