Haberler

Fuarın en ilgi çekici projesi

Demirel Park, fark yaratan tasarımı ile Adana İnşaat Fuarı'nın gözdesi oldu.


TÜYAP tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Adana İnşaat 2017 Fuarı'nda birbirinden farklı projeler boy gösterirken, etkileyici mimarisi ile şehrin çağdaş dokusuna farklı bir yorum katmaya hazırlanan Demirel Park, fuarın en dikkat çekici projeleri arasında yerini aldı.

İnşaat sektörünün bölgedeki en büyük buluşması olan Adana İnşaat 2017 Fuarı, sektörün lider firmalarını bir araya getirdi. Demirel Park projesi ile fuara katılan sektörün genç ve dinamik firması İbrahim Demirel İnşaat da dev boyuttaki proje maketi ve görselleri ile ziyaretçilerin tüm dikkatlerini üzerinde toplamayı başardı.
Fuar ziyaretçilerinin uğramadan geçmediği Demirel Park standında, ziyaretçilere proje hakkında detaylı bilgiler verilirken, tanıtım broşürleri dağıtıldı.

BİR KONUTTAN DAHA FAZLASI

İbrahim Demirel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demirel, insanların beklentilerini dikkate alarak, sıra dışı bir proje geliştirdiklerini söyledi. Demirel, özgün, prestijli ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Demirel Park'ta, hayallerin ötesine geçerek, bir konuttan daha fazlasını sunduklarını ifade etti.

Proje Mimarı Abdullah Altuğ da son yılların en gözde lokasyonu Türkmenbaşı Bulvarı'nda hayata geçirilen projenin, ev alma planı yapanlara rüya gibi bir yaşam alanı vaat ettiğini belirtti.

ZENGİN SOSYAL DONATI

Sosyal donatıları, mimarisi ve konumuyla kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Demirel Park'ın özelliklerinden de bahseden Altuğ, Demirel Park'ta kaliteli bir yaşam ve yatırım için her türlü ayrıntının düşünüldüğünü kaydetti. Altuğ, üstün sosyal donatıları ile stressiz bir yaşam alanı sunan projede; kreşten açık ve kapalı yüzme havuzuna, sauna ve hamamdan buhar odasına, fitness salonundan çocuk oyun alanlarına, cep sinemasından barbekü alanlarına, açık hava satrancından açık spor ve rekreasyon alanlarına kadar sosyal yaşama katkı sağlayacak her detayın planlandığını ifade etti.

YAZ-KIŞ HAVUZ KEYFİ

"Projede yok yok" diyen Mimar Abdullah Altuğ, konut sahiplerinin, 800 metrekare açık, 290 metrekare de kapalı havuzu ile hem yaz hem de kışın yüzme keyfini doyasıya yaşayacağını dile getirdi. Altuğ, binaların altına konumlandırılan 12 bin 800 metrekarelik iki katlı kapalı otopark sayesinde park sorunu yaşanmayacağını, misafir araçlar için de peyzaj alanının dışında bin 250 metrekarelik açık otopark ayrıldığını ifade etti.
2+1, 3+1 ve 4+1 olarak planlanan dairelerde kullanılacak akıllı ve fonksiyonel donanımların konut sahiplerine büyük kolaylıklar sağlayacağını vurgulayan Altuğ, "Projedeki her detay, konut sahibine kendisini özel hissettirecek şekilde tasarlandı" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Demirel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title