Haberler

Fransa, Kobani İçin Harekete Geçiyor

Güncelleme:

Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Hollande'ın, "Acil durum karşısında ne yapılacağını ele almak için" bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı arayacağını söyledi.

Fransa, IŞİD’in katliam tehdidi altında olan Kürt kenti Kobani için Türkiye nezdinde harekete geçeceğini açıkladı. Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, atılacak adımları Türkiye’yle birlikte ele aldıklarını duyurdu. Fabius, ”Kobani için harekete geçiyoruz’‘ diye konuştu.

HOLLANDE ERDOĞAN'I ARAYACAK

”Adım adım bir trajedi yaşanıyor ve hepimiz buna tepki göstermeliyiz” diyen Fabius, Türkiyeli mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu’yla görüştüğünü açıkladı. Fabius, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın da, ‘bu acil durum karşısında ne yapılacağını ele almak için‘ bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı arayacağını söyledi.

Fabius, ”İslam Devleti’yle savaşan güçlerle koordinasyonumuzu güçlendiriyoruz” dedi. Ancak kenti savunan PYD’yi kastedip etmediğine açıklık getirmedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

François Hollande Laurent Fabius Kobani Fransa Dünya Güncel Güncel Haberler

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Bakmadan Geçme

Süleymaniye Camii Mimar Sinan'ın hangi eseri? Süleymaniye Camii ne zaman yapıldı, özellikleri neler? Süleymaniye Camii hakkında bilgiler… Mersin tavuğa tecavüz olayı ne, ne oldu? Tavuğa tecavüz eden kim, tutuklandı mı? ALMANYA-TÜRKİYE Milletler Ligi maçı ne zaman? Filenin Sultanlarının 2. Hafta maçları başladı mı? #127952 3 günde öldüren EBOLA VİRÜSÜ ne, nasıl bulaşır? Çinli bilim insanları geliştirdi! #129440 Zekât kimlere farzdır? Geçerli olmasının şartları nelerdir? Tavuğa tecavüz etti! Olay nerede oldu? Şahıs tutuklandı mı? TYT AYT 2024 DENEME SINAVI SONUÇLARI! #9997 YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı! Merdiven boşluğunda ipe asılı halde ölü bulundu! Olay ne, nerede oldu? FETÖ firarisi AKIN İPEK'İN YALISI satışa çıktı mı, ne kadar? Koza-İpek Holding'e ait BEYAZ KÖŞK ne kadara satılıyor, kaç TL? Vekâlet yoluyla hac yapılabilir mi? Şartları nelerdir? CRİSTİANO RONALDO GOL REKORU KIRDI! #129349 Ronaldo Suudi Ligi'nde kaç gol ile rekor kırdı? Cristiano Ronaldo kaç gol attı? #9917 27-31 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128185 Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? #128185 Kuşum Aydın kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kuşum Aydın kaç yaşında, nereli? Kuşum Aydın biyografisi! ALES/2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES/2 sınavı hangi tarihte, başvurular ne zaman? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar bu akşam yayınlanacak mı? #128250
Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

500

Yorumlar (18)

kobane:

kobane düşerse türkiye bölünür

25
27
yanıtYanıtla
ahmedoglu:

kocaman bir yalankocaman bir yalan

yanıt0
yanıt0
ortadogulu:

hele fransa bir girsin, o yere göge sigdirilamiyan tsk nin imajini ve ruh halini hep beraber görecegiz, tsk nin gücü ancak elinde silah olmayan protestocu kürtlere yetiyor!!!!

22
17
yanıtYanıtla
gariban:

heheh kim kimi arayacakmis anlamadim herhalde simdide firansadan yardim istiyor bizim recep

12
11
yanıtYanıtla
osman:

turk askerını oraya sokmak ısteyen bedelını odemelı hem bu duyada hem otekı dunyada ne oldu turk askerının olumune halay ceken pkk yandaslraı pkk savas ıstıyordu buyur genıs ovada savas hadı ne bagrıyolar sımdı yıllarca masum ınsanı oldurduler asker polıs bombaladılar

17
5
yanıtYanıtla
isimsiz:

Cumhurbaşkanımız nereye kadar devam edecek bu ?

4
11
yanıtYanıtla
işte böyle:

s. tayyip şoka girecek ve şunu anlayacak esat için suriye 2 aya düşer dedi israil avrupa hesata sahip çıktı esat düşmedi kobani düşer diyor fransa ingiliz abd kobani yetkilileriyle anlaşma yapacak kobani de düşmeyecek ama cahil hala cahilliğine devam edecek mayası eksik cahil hocası demişti ben demiyorum

10
4
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

EFEMM TSK MI DEDİNİZ. . DAHA GÖREMEDİK. . KAHRAMAN FRANSA ASKERLERİ MEYDANDA. . . TSK GÖSTERİŞ YAPIP VINNN KIŞLAYA. . . HA HAKINI YEMİYELİM. . KÜRTLERİDE BAYAĞI DARP EDİYOR. . . HAK ALLAHIN ADI HERŞEYİNHAKINI ADLETİNİ SÖLÜYELİM. . . . . YÜCE ALLAH MALZUMUN YANINDA OLAN HERKESE YARDIM ETSİN

7
6
yanıtYanıtla
gurbetci:

insaallah fransa ya guzel bir oyun oynariz da. biraz olsun. . onlarin gecmisteki isgal yillarinin birzacik olsun intikamini aliriz. . SAHIN BEY I VE GAZI ANTEBLI LERIN KAHRAMANCA FRANSIZLARA KARSI MUCADELELERINI UNUTMADIK . . haydi turkiyem goster gucunu , ve eski yurkiye olmadigini hep birlikte gorelim ve gurur duyalim. . !

4
6
yanıtYanıtla
jiyan:

conilar geliyor hoşgeldiniz memleketinize dinsizin hakında imansız gelir

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title