Haberler

FOX Ana Haber Bülteni'nde Selçuk Tepeli'nin bardak fırlatmasına RTÜK'ten ceza

Güncelleme:

FOX Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli, geçtiğimiz hafta ekrana gelen ana haber bülteninde bir habere sinirlenerek önündeki bardağı kameraya doğru fırlattı. Tepeli'nin bu hareketini görüşen Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, FOX'a para cezası kesilmesine karar verdi.

FOX Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli'nin geçtiğimiz günlerde ana haber bülteninde bardak fırlatması çok tartışıldı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) çiftçilerin tarlalarını ekemediği söyleyen FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin sinirlenerek önündeki bardağa vurmasını "ihmal" sayarak kanala para cezası verdi.

RTÜK ÜYESİ KONURALP DUYURDU

RTÜK üyesi Okan Konuralp, Twitter'dan yaptığı açılamada şu ifadeleri kullandı: " Selçuk Tepeli'nin tarımın ve çiftçilerin durumuna ilişkin itirazını/ üzüntüsünü yayın masasındaki bardağa vurarak ifade etmesinden de bir ihmal çıkartan RTÜK, FOX TV'ye de para cezası verdi. Tüm kararlar oy çokluğuyla alındı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur!"

TEPELİ NELER SÖYLEMİŞTİ?

FOX TV sunucusu Selçuk Tepeli çiftçilerin yaşadığı zorlukları anlatan bir haberin ardından "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya" diyerek elindeki kâğıdı fırlatarak, önündeki bardağı kameraya doğru fırlatmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selçuk Tepeli Güncel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500

Yorumlar (21)

Metin Demir:

bu kanalın yayın yapması doğru değil resmen ölke düşmanı

71
268
yanıtYanıtla
murat genç:

sen önce konuşmayı öğren sonra burada ahkam kes zübük

yanıt189
yanıt59
Çınar Saraç:

Vallaha kardeşim bu kanalın yayın yapması doğru değil ise A haberin yapması hiç doğru değil onu da söyle , bütün zam haberlerini fox da duyarsın ama a haberde duymazsın anlayan anladı

yanıt101
yanıt18
Abura Demirel:

yine zoruna mı gitti a haberde git yalakalık trollük yap

yanıt24
yanıt11
Momoli:

Kendini beğenmiş ukala

83
180
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Trubinlere oynayan, cevresindekilerin yuz mimiklerinden olsa dahi prim kapmaya calisan, firildaklar ve bu firildaklara cesaret veren taraflar.. Her 2 taraftan da uzak durun, mutlu yasayin..

77
185
yanıtYanıtla
Levent Bayrak:

Yazıklr olsun size memleketin durumuna duyarsiz kalmayan içinden gelerek bu duygulari yansitan birine helal olsun helal olsun diyeceginize dalkavukluga devam edin.

190
62
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bunun yaptığı tepki falan değil.Resmen artislik, bencillik,sahtelik ve gösteriştir.Bardak firlatmayla çözüm üretip sorunları halleymişmi ?

80
172
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

çakma şovmen milyonları götürürken çifçiyi hiç düşünmüyorlar

74
165
yanıtYanıtla
Fakır:

çiftçilerin yarısı değil 4 te üçü bıraktı

142
36
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title