Haberler

Fevzi Çakmak Taziye Evi'nde Çalışmalar Sürüyor

Yunusemre Belediyesinin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evi projesinde çalışmalar devam ediyor.

Yunusemre Belediyesinin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evi projesinde çalışmalar devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'ne kültür ve taziye evi kazandırıyor. İnşaatın başladığı alanda AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Başkan Yardımcısı Mustafa Irmak, Fen İşleri Müdürü Fuat Balcı ile beraber incelemelerde bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahallelinin en büyük taleplerinden biri olan kültür ve taziye evini en kısa sürede tamamlamayı planladıklarını aktaran Başkan Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Mahallemizde vatandaşların en büyük taleplerinden biri olan kültür ve taziye evi projemizin startını verdik. Ekiplerimiz alanda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kısa süre içerisinde tamamlamayı planladığımız projeyle ilçemize güzel bir kültür ve taziye evi daha kazandıracağız" diye konuştu.

Mareşal Fevzi Çakmak Kültür ve Taziye Evi projesinin içerisinde 970 metrekarelik toplam inşaat alanı bulunuyor. İki katlı inşa edilecek binanın içerisinde 110 metrekarelik taziye salonu, kadınlara yönelik spor salonu, hem alt hem de üst katta mescit, üst katta 6 derslik, çocuk odası ve oturma salonları bulunuyor. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Çakmak Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Yunusemre Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title