Haberler

Fetö/pdy Üyelerini Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

FETÖ/PDY terör örgütü üyelerini Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Kos Adası'na götürdükleri iddia edilen çete çökertildi.

FETÖ/PDY terör örgütü üyelerini Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Kos Adası'na götürdükleri iddia edilen çete çökertildi. Çetenin elebaşının ise bir Yunan olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde göçmen kaçakçılarına yönelik polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanlardan 14'ü sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Bodrum KOM ekiplerince Bodrum, Aydın ve İzmir'de eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda aralarında Yunan vatandaşı bir kişi de yakalanmıştı. İstanköy (Kos) Adası'na göçmen kaçıran şebekenin başı olduğu tespit edilen Yunan uyruklu Victor V. ve diğer şüphelilerin emniyetteki sorgularında eski emniyet müdürlerinin de aralarında olduğu FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olan kişilerin kaçışlarını da organize ettikleri öğrenildi. FETÖ üyesi olan bir grup ise geçtiğimiz günlerde Turgutreis açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanmıştı.

Olayla ilgili Ö.T., M.E., A.Ş., O.E., D.O., O.O., A.K., N.P., Y.Ö., S.O., G.K., E.P., Y.M. ve Victor G. mahkemeye çıkarılırken, operasyon ile ilgili Suriye uyruklu bir kişinin daha arandığı öğrenildi.

(Eren Ayhan /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Kos Adası Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title