Haberler

FETÖ/PDY firarisi eski emniyet müdürü Ankara'da yakalandı

Güncelleme:

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve 3 yıldır aranan firari zanlı eski 1. sınıf emniyet müdürü Yüksel Sezer, Ankara'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski emniyet müdürü Yüksel Sezer, Çankaya'ya bağlı Ata Mahallesi'nde, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Üzerinde başka birine ait nüfus cüzdanı çıkan Sezer, sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

FETÖ'YE BAĞLI EN ÜST SEVİYEDE OLAN 'A5' KATEGORİSİNDE BULUNUYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığında şube müdürü, Güvenlik Daire Başkanlığında başkan yardımcısı ve Strateji Daire Başkanlığında 1. sınıf emniyet müdürü olarak görev yapan Yüksel Sezer'in, FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı ByLock kullandığı tespit edildi.

FETÖ'nün örgüte teslimiyeti, sadakati ve bağlılığı en üst seviyedekileri nitelemek için kullandığı "A5" kategorisinde yer aldığı belirlenen Sezer'in, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşadığı konutun güvenlik açıklarının tespiti amacıyla yurt dışına gönderilecekler listesinde olduğu ortaya çıktı.

FETÖ/PDY firarisi eski emniyet müdürü Ankara'da yakalandı

Sezer'in Sivas Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde görev yaptığı dönemde de "usulsüz dinleme" konusunda yürütülen idari soruşturma kapsamında ceza aldığı öğrenildi.

FETÖ ORGANİZASYONUYLA YAPILAN PROTESTO EYLEMLERİNE KATILMIŞ

Bu arada yapılan soruşturmada eski emniyet müdürü Yüksel Sezer'in, 2015 yılında FETÖ'nün organizasyonuyla Ankara Güvenpark ve Milli Müdafaa Caddesi'nde düzenlenen Polis Koleji ve Polis Akademisinin kapatılma kararını protesto gösterilerine katıldığı tespit edildi. Soruşturma dosyasında Sezer'in katıldığı 8 ayrı protesto gösterisindeki görüntüleri de yer aldı.

Ayrıca Sezer'in kendisiyle irtibatlı olan örgüt üyelerine üzerlerindeki mal varlıklarını kaçırmak adına üçüncü şahıslara devretmelerine ilişkin yönlendirme yaptığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yüksel Sezer Ankara Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (77)

osmanlı:

milletin uçağıyla kendi miiletine silah çeken fetocular kadar kahpesini dünya görmedi dünyada gelmiş geçmiş insanların en laneti fetoculardır .

134
12
yanıtYanıtla
Zkp:

Zulüm hala devam ediyor

29
40
yanıtYanıtla
Ahmet:

Vatan hainlerini gözaltına almak ne zamandan beri zulüm oluyor...

yanıt42
yanıt14
KİMENE:

VATAN BAYRAK TOPRAK HAİNLERE AZ BİLE DAHA FAZLASİNİ HAK EDİYORLAR

yanıt0
yanıt2
TURKOGLU:

Bu ulkenin parasini ve degerini yok etti FETO belasi. Allaha coksukur Reisimiz itibarmizi geri kazandirdi ve ulkemiz hergecen gun daha iyiye gidiyor. Cok degil 3-5 yila kalmaz dunya lideri olucaz ve Reisimiz basa gecicek ALLAHIN IZNIYLE

22
45
yanıtYanıtla
Emoglu:

Evet seni destekliyorum

yanıt6
yanıt0
Allah Akıl Fikir Versin:

sen de mallikta dünya liderisin

yanıt16
yanıt10
Ceyhun:

Hık pardon sen ne içtiysen bana da gönder.

yanıt5
yanıt2
Misafir:

Artık bu feto meto haberleri beni ilgilendirmiyor. İşsizim. Param yok. Ekonomi kötü

50
13
yanıtYanıtla
Orhan Kaplanlıoğlu:

İşsizim diyen hıyar naylon topla iyi para var o işte, ama sen masa aşı iş istersin sekretere olsun birde makam aracı ÖYLE DEĞİLMİ

yanıt5
yanıt29
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title