Haberler

Fenerbahçe'nin Tecrübeli Kaptanı Alex: "Bildiğimiz Tek Şey Alın Teri ve Emeğimiz"

Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Alex de Souza, dışarıda gelişen olayların takımın içine yansımadığını belirterek, "Bizim tanıdığımız tek şey sahada döktüğümüz alın teri ve verdiğimiz emek" dedi.

"bileğimizin GÜCÜYLE KAZANDIK"

"MOTİVASYONUMUZ ÜST DÜZEYDE"

Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Alex de Souza, dışarıda gelişen olayların takımın içine yansımadığını belirterek, "Bizim tanıdığımız tek şey sahada döktüğümüz alın teri ve verdiğimiz emek" dedi.

BURADA BULUNMAKTAN HAZ DUYUYORUM

Alex, takımının yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Topuk Yaylası'nda bir basın toplantısı düzenledi. Sözlerine Fenerbahçe'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek başlayan Alex, "Burada yeni sezona Fenerbahçe ile başladığımdan dolayı, Fenerbahçe'de 1 sene daha forma giyeceğimden dolayı çok mutluyum. Buranın yapım aşamasını yayın organlarımızdan TV ve Dergi'den takip ediyordum. Burada bulunmaktan haz duyuyorum. Bugünden itibaren de milli takım oyuncuları dışında diğer oyuncularla da birlikte çalışabilme fırsatı bulacağız" dedi.

BİLEĞİMİZİN GÜCÜYLE KAZANDIK

Kampın ilk günü söylediklerini yinelemek istediğini belirten Alex "Burada şampiyon olarak çalışmaya başladık. Dışarıdan bir çok olaylar konuşulsa da ilk söylediğim şeyleri söylemek istiyorum: Ligin ikinci yarısındaki çıkış, sonuna kadar hak ettiğimiz çıkıştı. Bursaspor maçı hariç, tüm maçları bileğimizin hakkıyla alnımızın teriyle sonuna kadar mücadele ve hak ederek kazandık Hedefimiz bu sene de bir daha alnımızın akı ve bileğimizin gücüyle yapacağım mücadele sonunda yeniden şampiyon olmaktır" diye konuştu.

MOTİVASYONUMUZ ÜST DÜZEYDE

Herkesin kendisine kendi ve takımın moralini sorduğunu vurgulayan Alex, "Bunlara toplu cevap vermek istiyorum. Her şey yolunda Takımımızın morali, çalışma konsantrasyonu, motivasyonu üst düzeyde. Geçen sene Trabzonspor gibi çok güçlü bir takımın 9 puan gerisindeyken verdiğimiz mücadelemiz ve bileğimizin hakkıyla kazandığımız şampiyonluktan sonra, zaten moralimiz kötü olamazdı. Yeni sezon için çalışmamızı buradan başlatacağız" şeklinde konuştu.

ALIN TERİ VE EMEĞİMİZ

Takımını buradaki durumu haricinde gelişen olaylar bulunduğunu sözlerine ekleyen Alex, "Bunlar hakkındaki düşüncelerim ise; biz burada takım içinde kendi çalışmamızı, mücadelemizi, alın terimizi biliyoruz. Bunun dışında olan olaylar takımın içine çok girmiyor. Geçen sene Galatasaray ve Beşiktaş'ın deplasmanda, Trabzon'u kendi evimizde yendik Kayseri'ye G. Antep'i yendik. Burada çalışan herkes elinden gelenini en iyisini yaptı. Bizim bildiğimiz, tanıdığımız: bizim verdiğimiz emek. Dışarıda olan olaylar bizi etkilemiyor. Bizim tanıdığımız tek şey sahada döktüğümüz alın teri ve verdiğimiz emek. Geçirdiğimiz bu güzel şampiyonluk ve mükemmel sezondan sonra bu seneki hedefimiz; tüm rakiplerimize saygı gösterip rakiplerimizi yenmek ve elbette bu bizim saha içinde yapacağımız çalışmayla gerçekleşecek Aykut Hoca 'Hedefimiz geçen seneden daha iyi olmak' dedi. Biz de bununu için çalışacağız" dedi.

DETAYLARI LEHİMİZE ÇEVİRDİK VE MAÇLARI KAZANDIK

Soruları yanıtlayan ancak ihtimaller ve tezler üzerine konuşmayacağını belirten Alex, "Benim için Fenerbahçe şampiyondur. Benim için önemli olan bizim verdiğimiz emektir" diye konuştu.

Tartışmalı maçlarla ilgili görüşleri sorulduğunda ise Alex "Maçın içerisinde bazı detaylar vardır. Sizin lehinize de aleyhinize de gelişebilir" diyerek tartışılan maçlarla ilgili detaylı pozisyonları anlattı.

Alex, "Eskişehir maçında Batuhan ile 1-0 öne geçtiler. Hemen ardından Caner ile cevap verdik ve belki de hemen cevap veremezsek maçın skoru farklı olabilirdi. Bu söylediğiniz maçların haricinde bir BJK maçı vardı, 4-2 kazandık. O pozisyonda Almedia kaçırmasa belki o maça kazanamazdık. . Detayları kendi lehimize cevirdik ve kazandık. Bursa maçında verilmeyen bir penaltı vardı. O penaltı verilse galip ayrılırdık. Biz bu maçları detayları iyi değerlendirdiğimiz için kazandık, iyi bir çıkış yakaladık ve şampiyon olduk. Bu olayların ayağa kaldırıldığı gibi hiçbir maç göremiyorum" şeklinde konuştu.

Çok zorlanarak kazandıkları maçlara da değinen Alex, "Bizim Gaziantepspor'a karşı oynadığımız maç, zorluk derecesi çok fazla olan bir maçtı. Çok zorlandık. Ama maçın 1. dakikasında bana yapılan bir hareket sonucu verilmeyen bir penaltı vardı. Bu verilmedi ve çok zorlandık Maçları değerlendirirken önyargılı bakmak yerine detayları incelemeliyiz" diye konuştu.

Vereceği mesajların Aykut Kocaman'ın vereceklerinden farklı olmadığını belirten Alex, "Fenerbahçe100 yaşından büyük ve büyüklüğünü her zaman sürdüren bir kulüptür. Bizim gösterdiğimiz alın teridir. Bunun yok sayılmasını, karalanmasını asla kabul etmiyoruz. Taraftarımız bize her zaman destek verdi. Bu kulübün büyüklüğü ve verilen emekler elin tersiyle itilemez. Buna hiç bir zaman izin vermeyiz. Taraftarımıza vereceğim mesaj, şu ana kadar verdiğim mesajlardan farklı olmayacak: Bu kulübü çok büyük yapan faktörlerin başında çok büyük taraftarı geliyor. Taraftarımız da üstüne düşeni yapacaktır. Bu kulübü büyük yapan büyük taraftarlardır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title