Haberler

Fatih Ünsal Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Sarıyahşi belediye başkan adayı olan Fatih Ünsal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Sarıyahşi belediye başkan adayı olan Fatih Ünsal isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Aksaray Sarıyahşi ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Fatih Ünsal isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Aksaray Sarıyahşi adayı Fatih Ünsal kimdir? AK Parti Aksaray Sarıyahşi adayı Fatih Ünsal yüzde kaç oy aldı?

Fatih Ünsal Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Aksaray Sarıyahşi belediye başkan adayı olarak gösterilen Fatih Ünsal Sarıyahşi ilçesinde % 67,18 oranında oy almıştır. Sarıyahşi ilçesinde % 67,18 oranında oy olan Fatih Ünsal adlı AK Parti adayı toplamda 1.474 adet oy sayısına ulaştı.

Fatih Ünsal Kimdir?

Fatih Ünsal seçim sonuçları

1975 yılında Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesinde tamamladı. Yıldırım Beyazıt Universitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Almanya'ya giden Unsal, burada restoran işletti. 2009 yılından bu yana Sarıyahşi Belediye Başkanlığı görevini yürüten Unsal, iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. Unsal, evli ve beş çocuk babasıdır.

Aksaray Sarıyahşi ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Ünsal Sarıyahşi AK Parti Aksaray Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title