Haberler

Eyvah Mezun Oluyorum!

Güncelleme:

Heyecan dolu bir kariyere atılmadan önce son ve en gösterişli durak olan mezuniyet baloları için Oleg Cassini'de sezon trendlerine uygun onlarca mezuniyet kıyafeti yer alıyor.

Birçok genç kızın yıllarca hayalini kurduğu mezuniyet dönemine girdik. Sarı sıcak yaz ayları, tüm renklerini göstermeye başlarken; kepler de havaya atılmak üzere. Bu heyecan dolu dönem yaklaşırken yeni sezon mezuniyet elbisesi incelemesi olmadan olmaz.

Birisi Sirene mi Dedi? Deniz Kızı Olmak İsteyenlere: Açık Mavi Tonları, Zarif İşlemelerle Birleşiyor

Oleg Cassini'de her vücut tipine uygun elbise bulmak mümkün; ancak bir kalıp var ki zamansızlık ödülü verilse sıradaki ilk isim olacak: Balık elbise. Tüm vücudu adeta bir deniz kızı gibi kavrayan kuvvetli gövde tasarımı, eteklerde kendini eğlenceli bir harekete teslim ediyor. Modern balık elbiselerdeki farklı kumaş ailesi birlikteliklerini özenle hazırlanan tüm mezuniyet elbiselerinde görüyoruz. Sezonun en popüler iki tonu olan toz pembe ve açık yeşil renklerinde tasarlanan elbiselerin etekleriyse, yüksek kalite tüllerle hareketleniyor.

Like a Rolling Swan! Black Swan: Gecenin Siyah Kuğusu Olmak İsteyenlere

Sezonun "siyah" trendini on ikiden yakalayan bu mezuniyet abiyeleri ile fark edilmemek mümkün değil. Boyundan bağlı gövdesi, bele kadar uzatılmış ve siyah işlemelerle bezenmiş. Bel bölümünden itibaren kabarık etek tasarımı farklı bir boyuta taşımış. Uzun boy mezuniyet elbisesi trendi hala sürerken siyah kuğu olmak iyi bir seçenek.

Eğer 2018 bir renk olsaydı, kesinlikle mor olurdu. Sezonun en hit renginin yarattığı büyüleyici atmosfer, Oleg Cassini'nin deneyimli tasarım ekibi tarafından romantik tüller ve prenseslere yakışacak bir yaka işleme detayıyla adeta efsaneleştiriliyor. Etek bitişlerinde verilen kat kat etki, baştan sona zıtların yarattığı estetiği pekiştirmiş. Mor rengin verdiği naif havaya eğlence katan etek bitişleriyle birlikte "genç" ve "cazibeli" bir görünüm yaratılmış. Eğer siz de hem naif hem de çekici gözükmek isteyenlerdenseniz , bu mor elbiseyi incelemeden baloya gitmeyin.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Black Swan Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title