Haberler

Eski Sevgilisinden 10 Bin YTL İstiyor

Manken Deniz Akkaya, Kendisini Dövdüğü Gerekçesiyle Hakkında 3 Yıla Kadar Hapis İstemiyle Dava Açılmasına Neden Olduğu Eski Sevgilisi Murat Aslan'a 10 Bin YTL'lik Manevi Tazminat Davası Açtı.

Manken Deniz Akkaya, kendisini dövdüğü gerekçesiyle hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmasına neden olduğu eski sevgilisi Murat Aslan’a 10 bin YTL’lik manevi tazminat davası açtı.

Akkaya, dilekçesinde 1.5 yıl önce Murat Aslan’ın bilgisi dahilinde Güzide Duran ve Bilge Kara ile buluştuklarını söyledi. Sabaha karşı eve döndüğünde Aslan’ın, "Bu saate kadar kiminle birlikteydin, Ben kiminle ne yaptığını biliyorum o..." diye hakaret ettikten sonra tekme tokat dövdüğünü ileri sürdü. Gözünün morardığını, dudağının patladığını, kulağında duyma kaybı meydana geldiğini anlatan Akkaya, olaylardan psikolojik olarak da yıprandığını belirtti. Aslan ise kendisini, "Şiddet uygulamadım. Kendisini yerden yere attı" diye savunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title