Haberler

Eşini ve çocuklarını zehirleyip intihar eden babanın mektubu ortaya çıktı

Güncelleme:

Eşi, oğlu ve kızını siyanürle zehirledikten sonra intihar eden Selim Şimşek, bıraktığı 2 sayfalık mektupta "Kendimi öldürmem eşim ve çocuklarımı içinden çıkılmaz bir buhrana bunalıma sokabilirdi. Onları da yanımda götürmek en mantıklısı idi" ifadeleri yer aldı.

Antalya'da siyanürle eşi, oğlu ve kızını zehirledikten sonra intihar eden Selim Şimşek'in geride bıraktığı 2 sayfalık mektubun bir bölümü ortaya çıktı.

MEKTUBA POLİS EL KOYDU

Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek'i (38) ve çocukları Ceren (9) ile Ali Çınar Şimşek'i (5) siyanürle zehirledi. Selim Şimşek'in geride bıraktığı 2 sayfalık mektuba polis el koydu.

Eşini ve çocuklarını zehirleyip intihar eden babanın mektubu ortaya çıktı

Ulaşılan mektupta, Şimşek şu ifadelere yer veriyor:

"Çok uzun zamandır kafamda kuruyordum. Kendimi öldürmem eşim ve çocuklarımı içinden çıkılmaz bir buhrana bunalıma sokabilirdi. Onları da yanımda götürmek en mantıklısı idi. Arkamızda kalanlar üzülecek, ağlayacak, sızlayacak sonrasında yavaş yavaş unutacaklar biliyorum. Çünkü büyükler her zaman söylerler 'Ne olursa ölene olur' diye. Bu söze istinaden canımdan bile çok sevdiğim eşim ve çocuklarımı bu kötü pis dünyada bırakamazdım. Sürekli dua ediyorum. Allah'ım bir mucize gönder diye. Bugün gözbebeğim canımın taa içi sevgili kızımı uyumaya götürdüm ve daha önce hiç olmadığı kadar sıkı ve uzun bir şekilde sarıldı bana. Yüreğim parçalandı."

Eşini ve çocuklarını zehirleyip intihar eden babanın mektubu ortaya çıktı

SUÇLADIĞI İSİMLERİ TEK TEK YAZDI

Sabah'ta yer alan habere göre; Selim Şimşek'in bıraktığı iki sayfalık mektupta borç listesinin yanı sıra bazı isimleri de tek tek yazarak suçladığı ileri sürüldü. Şimşek'in suçladığı isimlerin ifadeye çağrılacağı öğrenildi.

DUVAR ARKASINDAN İZLEDİLER

Öte yandan siyanürlü ölümün ardından Şimşek ailesinin cenazeleri, özel güvenlik önlemleri altında Erzurum Yakutiye'de toprağa verildi. Cenazeyi yıkamak için gelen imamlara özel kıyafet giydirildi. Cenazeler, 6 metre derinliğindeki özel mezarlığa iple indirilirken, cemaat defin işlemlerini duvar arkasından izledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sultan Şimşek Haberler

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500

Yorumlar (147)

Habib:

Kardeşim boş konuşmayın. açlık yoksulluk evlat kaza bela her türlü sınanacak insan. Sen simdi durumun kötü diye çocuklarini öldürmen mi lazım. Suç devletin mi oluyor. Yapma Allah askina iman eksikliginden baska bişey değil. Allaha ve ahiret gününe inanan asla bir cana kıyamaz heleki evlat

179
219
yanıtYanıtla
asdasd:

İman eksik veya tam, imanlı olupda dini mekanlarda neler yapanlarıda gördük, herşeyin dinle bağdaştırmayın, ilk önce toplumun içinde bulunduğu sorunları görün, din mi çözecek maddi sorunları geçim derdini? İlk önce mantıklı açıdan bakın olaylara, din zaten Allaha dua edince hemen herşeyi bitiriyor dimi, Allah''ın kitabında okuyun araştırın öğrenin zorluklarla mücadele edin diye öğütlüyor, madem ki din diyorsun ozaman önce Allah''ın emirlerini düzgünce benimse sonra fikirlerini yaz.

yanıt29
yanıt10
x:

katılıyorum size. kim sıkıntı çekmiyorki her sıkıntıda katilmi olalım

yanıt23
yanıt15
fthylmz:

komşusu aç iken tok yatan bizden değildir. . .

yanıt19
yanıt0
dinsizler bile sizden merhametli TUH! ..:

bu sebilerin yok olması sizde güç sahiplerine karşı öfke geliştirmiyorsa insan adına konuşmayın!

yanıt53
yanıt4
ADALET:

Bir memleketi 2 şey bitirir Hukuki adaletsizlik ve gelir dağılımı adaletsizliği sonrada böyle yorum yapar herkes kolayca yok cinayet yok inanç yok şu bu, ince bir çizgidir insanın ama sadece namuslu insanın intiharı geride kalanları çok düşünmüş bence ve bu yolu seçmiş kolay mı karını ve evlatlarını zehirlemek sizce. Neden hırsızlık, soysuzluk, soygun yapmayı denemedi yapamayacağı için mi kolay işkembeden sıkmak

yanıt52
yanıt7
FTHYLMZ:

FTHYLMAZ senin memleket 66 mı?

yanıt4
yanıt17
MURO:

SENİNDE SINANMAN DİLEĞİYLE MADEM BU KADAR ALLAHÇISIN , O ALLAH SENİ DE SINASIN

yanıt34
yanıt29
adonis:

Bu Allah neden hep fgakirleri sınıyor? Açlıktan ölenler fakir, hastalıktan ölenler fakir, askerde ölenler fakir. . neden neden hep fakirleri sınıyor zaten yaşadıkları zorluklar yeterli gelmiyor mu?

yanıt30
yanıt16
Mehmet Subaşı:

10 milyon suriyeliye bakmak için 50 milyar dolarharcayan RTE hükümeti kendi vatandaşlarını initihara sürüklemiştir. . . .

68
11
yanıtYanıtla
Tüm 147 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title