Haberler

Eroin Tacirleri, Hammadeyle Yakalandı

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Kılıçköy’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 2 ayrı araçta 1 milyon 350 bin TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit maddesi yakalandı.

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Kılıçköy'de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 2 ayrı araçta 1 milyon 350 bin TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit maddesi yakalandı. Biri gözcü olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yurt dışından yasa dışı yollarla Türkiye'ye eroin hammadesi getirileceği yönünde alınan bilgiyi değerlendiren Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Keşan'a bağlı Kılıçköy'de R.A. yönetimindeki 34 HF 4357 plakalı otomobili durdurdu. Ekipler, arkasından gelen araçlara haber verilmemesi amacı ile R.A.'ya ait cep telefonuna da el koydu. Kısa bir süre sonra arkasından gelen H.Ç. yönetimindeki 22 BA 250 plakalı araç ile K.M.E. yönetimindeki 22 AB 266 plakalı araç da ekipler tarafından durduruldu.

Alınan arama kararına istinaden 2 ayrı araçta yapılan aramada, Almanya'dan getirilerek, Meriç Nehri'nden botlarla Türkiye'ye geçirilen ve buradan da eroin yapılmak üzere İstanbul'a götürülecek olan 21 adet 30 litrelik plastik bidona doldurulmuş 650 kilogram değerinde asit anhidrit kimyasal maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli, yapılan işlemlerinin ardından Keşan İlçe Jandarma Komutanlığına götürülürken, ele geçirilen eroin hammaddesine el konuldu.

Ele geçirilen 650 kilogram eroin yapımında kullanılan asit anhidrit kimyasal maddesinin piyasa değerinin 1 milyon 350 bin TL olduğu öğrenildi. Üç kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kılıçköy Türkiye Keşan Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title