Haberler

Erdoğan: Terör Talimatıyla Hareket Edenlere Uğurlar Olsun

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Süreç devam edecek, Bizimle yasalarla yürümek isteyenler yürür. Terör talimatıyla hareket edenlere de 'uğurlar olsun' deriz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'tan sonra Gümüşhane'de de toplu açılış töreninde konuştu, Kobani eylemlerine değindi. Erdoğan "Son 12 yılda kaybedenler, yeniden kazanmak için sinsice alçakça saldırılar yapıyorlar. Önce Gezi olayları diyerek Mısır ve Ukrayna gibi Türkiye'i zayıflatmak istediler, ardından 17-25 Aralık darbe girişimi, Pensilvanya ihanet şebekesine kullanarak kaybettiklerini kazanmak istediler" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Süreç devam edecek, Bizimle yasalarlar yürümek isteyenler yürür. Terör talimatıyla hareket edenlere de 'uğurlar olsun' deriz." diye konuştu.

"KAYBEDENLERİN HEPSİ BİRARAYA GELDİ"

Erdoğan, "Kaybedenler hepsi biraraya geldi, yeni bir operasyon yeni bir ameliyat yapmaya çalışıyorlar. Son sokak hadiselerinin Aynel Arap ve yani Kobani'yle igili olduğunu söylüyorlar. Ama değil. Bu eylemlerin ardında kimin olduğuna, kimin bu eylemlere sempatiyle yaklaştığına övdüğü bakın. Kim var, PKK var.. Onun gölgesindeki siyasi parti var. Başka kim var? Anamuhalefet partisi var, o malum medya, o kalemler var. Uluslararası medya var. Amaç Kobani değil, amaç bu birliği bozmak. Ama bu birliğimizi bozamayacaklar." şeklinde konuştu.

ERDOĞAN: UĞURLAR OLSUN

Cumhubaşkanı, "Çözüm süreci şımarıklığa müsamaha değil, vandallığa göz yummak değildir. Bizimle bu süreçte hâlâ terör örgütünden talimat alanlarla hiçbir işimiz olmaz. Bu süreç birilerinin şımarıklığına boyun eğme süreci değildir. Biz bugüne kadar tamamen iyi niyetle bu süreci devam ettirdik. Bundan sonra da bu süreç devam edecek. Bizle bu yolda yürümek istemeyenlerle bizim hiç bir işimiz olamaz. Kaybeden biz olmayız, kaybeden onlar olur. Bu süreç birilerini tamin etme süreci değildir. Bizimle anayasa ve yasalar çerçevesinde yürümek isteyenlerle biz bu yolda yürürüz, istemeyenlerle teröre zemin hazırlayalara, terör talimatıyla hareket edenlere de 'uğurlar olsun' deriz." ifadelerini kulandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Gümüşhane Bayburt Kobani Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500

Yorumlar (12)

VATANDAŞ:

SUS ARTIK ALLAH AŞKINA. SEN CUMHURBAŞKANI OLDUN. BASİT POLİTİK KONUŞMALARI BIRAK VEKİLİN YAPSIN SUS ARTIK YAHU. İÇİMİZ BULANIYOR SENİ GÖRDÜKÇE.

5
6
yanıtYanıtla
LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ:

HEP LAF HEP LAF İCRAAT DESEN YOK ÜLKEMİZ ORTADOĞU BATAKLIĞINA GİRMİŞ MÜSEBBİBİ KENDİSİ DEĞİLMİŞ GİBİ HALA KONUŞUYOR TUTTURMUŞ BİR ÇÖZÜM SÜRECİ AMA BEN TÜRK VATANDAŞIYIM YAPILAN PAZARLIKTAN HABERİM YOKÜLKENİN ASLİ UNSURU TÜRKLERDEN HERŞEY GİZLENİYOR SEN BABAMIN OĞLU DEĞİLSİN Kİ SANA GÜVENİP DE DESTEKLEYEYİM. VARSA CESARETİN GETİR REFERANDUMU DA OYLAYALIM AK KOYUN KARA KOYUN ÇIKSIN ORTAYA

6
2
yanıtYanıtla
Hasan:

Seçim geldi ya atar tutar seçim bitsin hepsi kardeşi :)

5
3
yanıtYanıtla
koyan coban:

kasinanlari kasiyacaksin birlik beraberlik isteyenide kapini acacaksin basbakanim arkanda koskocaman TC var

4
2
yanıtYanıtla
zafer:

mimarı kim ona bakmak lazım!

4
2
yanıtYanıtla
Berfin:

Terörin basi kim acaba

2
2
yanıtYanıtla
Insanlari sokaklara döken?:

Insanlari sokaklara döken?

2
1
yanıtYanıtla
OSMAN:

DOGRU SÖYLEMIS TÜRKIYE CUMHURIYETI DEMOKRATIK YASAM ICIN GEREKLI REFORMLARI YAPMALIDIR BUNU ADI CÖZÜM SURECI OLMAYABILIR ANCAAAK TERÖRISTLERLE PAZARLIK YAPANLAR HATA YAPMISLARDIR BUNU ACIKCA ITIRAF EDINIZ SILAH BIRAKARAK YURT DISINA CIKACAK ALCAKLARA BILE ALDANILDI AMA YANLISLARDAN DÖNMEKTE MEZIYETTIR BI DAHA TERÖRISTLERI MUHATAP ALMAYALIM VE DOKUNULMAZLIKLARIDA HEMEN KALDIRIRSAK BÖLÜCÜ MIHRAKLAR KÜRT HALKINI AYRISTIRAMAZ

1
2
yanıtYanıtla
KARDAN ADAM:

çözüm sürecini siz devam ettirmediniz. . . kürtlerin direttirmesiyle devam ediyor. . .

1
2
yanıtYanıtla
kıliç:

ya çözüm süreci devam ediyo ab sürecide devam ediyo ne güzel işte, can sikmaya ne gerek var askerde sinirda ben varim diyo,

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title