Haberler

Engin Özkoç, 15 Temmuz gecesi Meclis'e ilk gelenlerin CHP'li vekiller olduğunu gösteren bir video paylaştı

Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016'da Meclis'e ilk CHP milletvekillerinin geldiğini gösteren güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı. Özkoç, "15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonun arkasına sığınıp saklanırken, bana laf eden yalakalar, troller 'darbecilerin yanında mı, milletin yanında mı olsam' diye hesap yaparken CHP'liler Meclis'in kapısını açıyordu. Bizde her şey belgeli. Bayraktutan, Tezcan ve Köse, TBMM kapısını açarken" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016'da TBMM'de güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüleri bugün sosyal medya hesabında paylaştı.

TEZCAN, BAYRAKTUTAN VE KÖSE MECLİS'E İLK GELEN VEKİLLER

Görüntülerde, Meclis'e ilk gelen milletvekillerinin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse olduğu görünüyor.

"BİZDE HER ŞEY BELGELİ"

Engin Özkoç, paylaşımında, "15 Temmuz'da Erdoğan telefonun arkasına sığınıp saklanırken, bana laf eden yalakalar, troller 'darbecilerin yanında mı, milletin yanında mı olsam' diye hesap yaparken CHP'liler Meclis'in kapısını açıyordu. Bizde her şey belgeli. Bayraktutan, Tezcan ve Köse, TBMM kapısını açarken" dedi.

Engin Özkoç, 15 Temmuz gecesi Meclis'e ilk gelenlerin CHP'li vekiller olduğunu gösteren bir video paylaştı

CHP'Lİ BAYRAKTUTAN DA GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Uğur Bayraktutan da aynı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Bayraktutan, paylaşımına, "15 Temmuz 2016 tarihinde saat 23: 18'de CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekilimiz Sayın Bülent Tezcan ve Çorum Milletvekilimiz Sayın Tufan Köse ile birlikte Gazi Meclis'e ilk gelen milletvekilleri olarak güvenlik kamerası görüntülerimiz" notunu düştü.

Engin Özkoç, 15 Temmuz gecesi Meclis'e ilk gelenlerin CHP'li vekiller olduğunu gösteren bir video paylaştı

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Engin Özkoç 15 Temmuz Haberler

500

Yorumlar (14)

Murat Kılıç:

Komedi la bunlar. Senin genel başkanına tank açık açık yol verdi

344
338
yanıtYanıtla
ALİCAN:

CHP li vekil darbe gecesi Meclise ilk gelenlerin yani meclise ilk sahip çıkanların kendileri olduğunu söylüyor. Genel başkanları ise 15 Temmuza hala kontrollü yani AKP nin yaptığı darbe diyor. Bu ve buna benzer tutarsızlıklar CHP ye güveni sarsıyor.

363
211
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Kontrollü kaçış uzmanları tiyatro diyenlerin sen çırpınışları

196
115
yanıtYanıtla
Bayhan:

Adamlar giriş yapmiyo çıkışı olmamış kapıda bekliyorlar

159
87
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

chp'nin güvenirlilik kredisi yok herşeyleri kurgu algı ve yalanlarlarla dizayn ediliyor vatanı bölme peşinde olanlarla iş birliği yapacak kadar da ileri gidebiliyorlar

30
17
yanıtYanıtla
M Gul P:

Yillar yillar sonra goruntu mu verlyorsunuz.sevsinler sizi

23
15
yanıtYanıtla
by nokta :

meclise ilk gelen SALİM USLU ak parti Çorum milletvekili. kimin gittiğinin ne önemi var sahiplenmeye çalıştığınız durumda bile yalanınız ortaya çıkıyor....biz size nasıl güvenip oy vereceğiz

4
2
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Gerçek ortaya çıktı. İlk gelen AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu. Görüntüler yayınlandı

2
2
yanıtYanıtla
Mavi Mavi:

Darbe olalı kaç sene oldu?Başından beri tiyatro,kontrollü darbe diye küçümse,şimdi ilk biz karşı çıktık diye bağır dur!!Halk da karşılık bulmayınca söylemleri,bari 15 Temmuzun kahramanları biz olalım!!!

1
1
yanıtYanıtla
Ali KARA :

Meclise ilk giden bildiğim kadarıyla Salim USLU idi. Yine yalana sarılmışlar sanki...

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title