Haberler

Engellileri Gününde Duygu Dolu Anlar

Büyükşehir Belediyesi Dünya Özürlüler Günü'nü muhteşem bir organizasyonla kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile düzenlediği etkinlik birbirinden anlamlı ve renkli görüntülere sahne oldu. Özürlü çocukların yeteneklerini sergilediği organizasyonda duygulu dakikalar yaşandı. Özdilek AVM'de gerçekleşen etkinlikte özürlü çocukların sergilediği sema gösterisi büyük ilgi gördü.

Geniş katılım

Büyükşehir Belediyesi Dünya Özürlüler Günü'nü Özdilek AVM'de muhteşem bir organizasyonla kutladı. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık,Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Mücahit Aslan, çok sayıda özürlü ve aileleri katıldı.

Hizmetler sürecek

Özürlülerin neleri başarabildiğini bir kez daha gösterildiği etkinlikte bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, özürlülerin sosyal hayata daha sık katılabilmeleri ve toplumla bütünleşmeleri için hizmetler yürüttüklerini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu herkesin bir özürlü adayı olduğunu kaydederek" Özürlü çocuklarımızın, vatandaşlarımızın hayata tutunmaları, sokağa çıkarken rahatça dolaşabilmeleri ve işlerini halledebilmeleri için bir çok çalışma ve proje ürettik. Onların yaşam kalitesini artırmak bizim en önemli görevlerimizden biri" şeklinde konuştu.

Gösteriler duygulandırdı

Birbirinden eğlenceli gösterilerin düzenlendiği etkinlikte özürlü çocuk ve yetişkinlerin yeteneklerini gösterdiği performanslar etkinliğe gelenlerden bol bol alkış aldı. İstiklal Marşını tamamını ezbere okuyan, türkü ve şarkılar söyleyen ve tiyatro gösterisi sergileyen özürlüler neleri başarabildiğini herkese göstermiş oldu. Gösterilerde özürlü ailelerinin sevinci ise görülmeye değerdi.

Sema gösterisi

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikte özürlü çocuklardan oluşan semazen grubunun sema gösterileri, etkinliğe gelen herkesi duygulandırdı. Müzik eşliğinde sema gösterisi düzenleyen grup herkesten bol bol alkış aldı. Öte yandan önceki gün düzenlenen Engelsiz Kulaçlar yarışmasında mücadele eden ve hepsinin birinci seçildiği müsabakaların ödül töreni de yapıldı. Engelsiz Kulaçlar madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun elinden aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title