Haberler

Engellilere Girişimcilik Eğitimi Başlıyor

Güncelleme:

KOSGEB arasında engellilere yönelik girişimcilik eğitimi konusunda işbirliği yapıldı.

Bursa Valiliği ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında engellilere yönelik girişimcilik eğitimi konusunda işbirliği yapıldı.

Muradiye Özürlüler Eğitim, Kültür ve Danışma Merkezinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi işbirliği protokolü imza protokolü Bursa Valiliği adına, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Güney, KOSGEB adına ise Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet AKDAĞ tarafından imzalandı.

Hedef kitlesi engelliler olan ve eğitim sonunda başarılı olup iş projeleri uygun görülenlere 30.000 TL hibe, 70.000 TL sıfır faizli kredi KOSGEB tarafından verilecek. Uygulanacak projenin %30 luk kısmı kişilerin kendileri tarafından karşılanmak zorundadır. 18.01.2013 tarihinde Merinos Atatürk ve Kongre Merkezinde başlayacak ve 70 saat 12 gün sürecek olan eğitimde girişimcilik, pazarlama, insan kaynakları, yönetim planlama, finans konularında eğitimler verilecek. Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Güney ilk defa engellilere özel yapılacak olan bu eğitimin talep edilmesi halinde devam edeceğini söyledi.

16.01.2013 Çarşamba günü saat 14.00 de Muradiye Özürlüler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Merkezinde katılımcılara eğitim öncesi bilgilendirme toplantısı yapılacağı bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Güney Muradiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title