Haberler

Engelli Yüzücü Caner Ekın, Mogan Gölü'nü Yüzerek Geçti

Zihinsel Engelli Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı'nın (ZİÇEV), engelli öğrencisi ve milli yüzücü Caner Ekin, Mogan Gölü'nü yüzerek geçti.

Zihinsel Engelli Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı'nın (ZİÇEV), engelli öğrencisi ve milli yüzücü Caner Ekin, Mogan Gölü'nü yüzerek geçti. Yaklaşık 1. 5 kilometreyi 50 dakikada yüzen engelli Ekin'e ZİÇEV Beden Eğitim Öğretmeni Osman Akdemi de eşlik etti.

Engelli milli yüzücü Caner Ekin'in Mogan Gölü'ndeki yüzme gösterisine Kaymakam Raşit Zengin ve Eşi İlkay Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanvekili Adnan Koçak, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük, ZİÇEV Yöneticileri ve öğrencileri, ailesi, Özürlüler Dairesi Başkanı Abdullah Güven ile Özel Eğitim Rehberlik Araştırma Merkezleri Genel Müdür Yardımcısı katıldı. Gölbaşı Spor Vakfı Grand Haliday Village Havuzu yanından Mogan Gölü'ne giren Caner Ekin, Moganpark'tan çıktı. Özürlüler Dairesi Başkanı Abdullah Güven, engelli yüzücü Caner Ekin'e cesaretinden ve başarılarından dolayı plaket verdi. Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Mogan Gölü'nü yüzerek karşıya geçen Caner Ekin'e teşekkür edip, bir plaket verirken, Belediye Başkanvekili Adnan Koçak da çiçek vererek kutladı.

17 TEMMUZ'DA İstanbul BOĞAZI'NI YÜZECEK

Özel Olimpiyatlarda ülkemize Altın Madalya kazandıran ZİÇEV'in milli yüzücüsü Caner Ekin, bugüne kadar yurt içi ve dışındaki yarışmalarda da büyük başarılar imza attı. Ekin'in beden eğitim öğretmeni Osman Akdemir, 17 Temmuz 2011 günü Caner'in en büyük arzusunun gerçekleşeceğini belirtirken, "Asya'dan Avrupa'ya İstanbul Boğazını Uluslararası 146 yüzücü ile birlikte tek engelli olarak geçeceğini belirtti.

ZİÇEV Vakıf Müdürü Naci Kargın, milli yüzücü Caner Ekin'in Mogan Gölü'nde bir gösteri yüzüşü yaptığını dile getirirken, İstanbul Boğazında atacağı kulaçlar sonucu yaşayacağı başarı için bu gösterinin kendisini yüreklendirdiğini belirtti. Kargın, "ZİÇEV, eğitim ile birlikte, spor ve sosyal hayata katılımın tüm faaliyetlerini bir bütün olarak görmüş, zihinsel engelli bireylerin yetenekleri doğrultusunda eğitilmelerine olanak sağlamıştır" dedi. - Ankara / Gölbasi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title