Haberler

Engelli Sporculardan Başkan Gürkan'a ziyaret

Güncelleme:

Malaya Su Sporları Takımı sporcularından Yiğit Doğukan Bozkurt ve Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü GOAL BAL oyuncuları ile hocaları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Kendilerini kabul ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür eden Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şerif Büyüktaş ve Malatya Su Sporları Takımı Yüzme Hocası Vahap Karaaslan, "Sayın Başkanımız her zaman yanımızda olmuş ve yardımlarını esirgememiştir. Selahattin Başkanımıza bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dediler.

GÜRKAN: ASLINDA HERKESİN BİR ENGELİ VARDIR

Başarılarından dolayı hocaları ve sporcuları kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Yerel Yönetimler olarak engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak ve engelleri ortadan kaldıracak hizmetler üretmeliyiz. Bizim temennimiz ve hedefimiz bu güzel çocuklarımızın, kardeşlerimizin yaşadığı mahallede, sokakta önlerine çıkabilecek engelleri ortadan kaldırmaktır. Engelleri ortadan kaldırırsak engelsiz bir yaşamı insanlara sunarız. Aslında herkesin bir engeli vardır. Bazıları görünen engellerdir bazıları ise görünmeyen engellerdir. Esas olan insanlarda sevgi engelinin olmamasıdır. Başarılarından dolayı sporcularımızı kutlarken, onların başarılarında emeği olan hocalarımızı da canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Engelli Sporcularla yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonasında 100 metre sırtüstünde dereceye girerek birinci olan Yiğit Doğukan Bozkurt ile mücadele ettiği 4. Ligde ikinci olarak üçüncü lige çıkan Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübü GOAL BAL takımı oyuncularına çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selahattin Gürkan Yeşilyurt Güncel Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Dubai çikolatası (kadayıflı çikolata) nasıl yapılır? Sıfırlar ve Birler filmi oyuncuları kim? Sıfırlar ve Birler filmi konusu, oyuncuları ve Sıfırlar ve Birler özeti! Hızlı ve Öfkeli 6 filmi oyuncuları kim? Hızlı ve Öfkeli 6 filmi konusu, oyuncuları ve Hızlı ve Öfkeli 6 özeti! Portekiz'in EURO 2024 kadrosu! Portekiz Milli Takımı'nda kadroda kimler var? Ah Leyla Vah Leyla nerede, ne zaman çekildi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ah Leyla Vah Leyla filmi oyuncuları kim? Ah Leyla Vah Leyla filmi konusu, oyuncuları ve Ah Leyla Vah Leyla özeti! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Dünya Hipertansiyon Günü: Hipertansiyon farkındalığı nedir? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 13. bölüm CANLI izleme linki! Aykut Enişte filmi konusu nedir? Aykut Enişte oyuncuları ve Aykut Enişte özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aykut Enişte nerede çekildi? Aykut Enişte konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Aykut Enişte ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title