Haberler

Engelli Gençler Bir Gün Askerlik Yaptı

Güncelleme:

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bir günlüğüne asker olan 24 engelli genç, kamuflaj giyip yemin etti. Tören, gençlerin yemin etmesi ve terhis belgelerini almasıyla sona erdi.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bir günlüğüne asker olan 24 engelli genç, kamuflaj giyip yemin etti.

Dalaman Hava Meydan Komutanlığında, askerlik yapamayan engelli gençler için "Temsili Askerlik Uygulaması" kapsamında tören düzenlendi.

Bir günlüğüne askerlik yapan 24 engelli genç, tezkere almanın heyecanını aileleri ve yakınlarıyla yaşadı. Tören, gençlerin yemin etmesi ve terhis belgelerini almasıyla sona erdi.

Törene, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Dalaman Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Halil Gökçe, Deniz Hava Üs Komutanı V. Emre Ahmet İnal, kurum müdürleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Engelliler Haftası Dalaman Muğla Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title