Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Sakarya'da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ADASU Hidroelektrik Santrali açılışına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Sakarya’da şöyle konuştu: "Bu 12 yıl içerisinde yaklaşık 10 Milyar TL’lik yatırım yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ADASU Hidroelektrik Santrali açılışına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Sakarya'da şöyle konuştu: "Bu 12 yıl içerisinde yaklaşık 10 Milyar TL'lik yatırım yapıldı."

Adapazarı Orhan Camisi'nde cuma namazı kılan Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Serdivan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz'ın annesinin cenaze namazına katıldı. Yürüyerek Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Yıldız, yürüdüğü güzergahta bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Bakan Yıldız, 30 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ve diğer belediye başkanlarını tebrik etti. Bakan Yıldız, 12 yıl içerisinde yaklaşık 10 Milyar TL'lik yatırım yapıldığını belirterek şöyle konuştu: "Bunların içerisinde enerji yatırımları 450 Milyon TL civarında. Bu yatırımlarımız devam edecek. Önümüzdeki süreçte 115 Milyon TL'lik yatırım yapmayı düşünüyoruz. Hem eğitim hem dağıtım hem de doğalgaz sektöründe. Tükettiği enerjinin 6 buçuk katını üreten bir şehirdeyiz. Yani tükettiğinden daha fazlasını üreten bir şehirdeyiz. Özellikle 1999'dan sonra tekrar doğan Sakarya'mızın her zaman yanındayız ve destekliyoruz."

Bakan Yıldız, Sakarya'nın kayıp kaçağın en az olduğu iller arasında olduğunu belirterek bu konuda emeği geçenleri tebrik etti. Yıldız, daha sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ADASU hidroelektrik santralinin açılış törenine katıldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Sakarya Taner Yıldız Adapazarı Serdivan Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title